Peste 200 de membri PDL la întâlnirea cu liderul Partidului Forţa Civică

Peste 200 de membri PDL au participat, vineri seară,  la întâlnirea cu liderul Partidului Forţa Civică, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. Democrat-liberali, împreună cu liderul local, Cătălin Flutur, au participat la o dezbatere care a avut loc la Hotelul Rapsodia.

„Noi, la Botoşani, cred că oferim un model de colaborare pe care l-am dori şi la nivel central”, a spus liderul Forţei Civice dinintalnire forta civica Botosani Botoşani, deputatul Cristian Roman.

Eu sunt unul din cei care vor susţine în permanenţă o altă formulă viabilă care să bată stânga, pentru că aţi văzut ce se întâmplă acum în ţară. Politicile duse de stânga românească blochează şi au blocat toată activitatea economică”, a spus Flutur.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi preşedintele organizaţiei municipale a PDL, fostul senator Dan Humelnicu, fostul secretar general al partidului, Ion Diaconu, dar şi Rodica Huţuleac sau Ada Macovei.

4 thoughts on “Peste 200 de membri PDL la întâlnirea cu liderul Partidului Forţa Civică

  1. Indiferent ce s-ar spune Ungureanu este un om educat, decent, cu o inalta tinuta morala asa cum putini politicieni sunt in Romania.

  2. Mai… nea Respect ! Despre care decenta si despre care inalta tinuta morala , baigui matale ? Te joci cu cuvintele mari asa, ca porcul cu bostanul. Pai ai auzit ca acest slugoi , tzutzurist la fesele lui base, a facut , in cateva luni de priministru ,niste cheltuieli colosale din bani publici? Nu ca astia de acum ,ar fi mai brezi, ca tot iteresele lor sunt pe primul plan , dar acest securist , format la scoala mafiotului base , care n-a facut decat sa ia pozitia ghiocelului in fata lui , numai de moralitate si decenta nu este patruns! O lichea , ca toate lichelele, ce a trecut dintr-o barca in alta , dupa cum a simtit ciolanul mai carnos. Ce naiba; nu va-ti lamurit cum este treaba cu discursurile inselatoare de tip baselu ?… Doar cand auzi cum vorbeste el de hoti , de coruptie , de fraude, de amestec in justitie, de transparenta si de cate mai crede el ca ,,dau’ ‘ bine la romani, poti crede ca este cel mai bine intentionat si mai patriot din lume! Si?! Cum este de fapt? Un ipocrit , un fals, un mafiot! MRU este ,,copilul ‘ ‘lui base!

  3. Iar mintiti poporul cu calculatorul.
    Acolo au fost membri FC si simpatizanti de dreapta care au vrut sa-l cunoasca pe Mihai Razvan Ungureanu. Si zau au avut ce sa vada. Pacat de USL-isti ca ei nu au asa personalitati intre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *