Mihai Răzvan Ungureanu a vizitat abatorul din comuna Roma

mru la abatorul roma 2Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, a vizitat, vineri, abatorul Doly Com din localitatea Roma. El a vrut să vadă cum arată abatorul implicat pe nedrept în scandalul cărnii de cal şi a purtat discuţii cu patronul abatorului, Iulian Căzăcuţ. Ungureanu a acuzat faptul că nimeni din administraţia centrală nu a putut pune la punct criza gravă de imagine de care se loveşte industria românească.

Am ocazia să văd cum arată o investiţie autentic românească în domeniul alimentar aici, în judeţul Botoşani. Este vorba de de un producător foarte cunoscut de carne care are abatorizare şi prelucrare-ambalare de carne de vită. Am stat de vorbă cu acest întreprinzător român lovit de indecizia administraţiei centrale şi de faptul că nimeni din administraţia centrală nu a putut pune la punct criza gravă de imagine de care se loveşte industria românească. Am stat de vorbă cu prietenul nostru despre felul în care se poate descurca o întreprindere de talie medie în industria alimentară în România.  Administraţiile locale îndeobşte sunt prinse într-o ţesătură de interese personale şi de grup, care nu avantajează în niciun fel lucrătorii cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite. Din punctul de vedere al administraţiei centrale, m-aş fi bucurat să-l văd pe ministrul Agriculturii că se întâlneşte cu producătorii români, ca în discuţiile bilaterale pe care ar trebui să le aibă cu miniştrii de resort din statele UE merge însoţit de producători români şi poate să angajeze discuţii despre calitatea produselor româneşti”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

13 thoughts on “Mihai Răzvan Ungureanu a vizitat abatorul din comuna Roma

  1. Se pare ca dupa ultimele scandaluri si mesaje acide din presa locala,”fostul” prefect a ales sa-l duca pe „fostul” premier la un „viitor prieten” si nu la un „fost” prieten(Cristi Petraru) care are si el un abator si de pe urma caruia „fostul” prefect a obtinut nenumarate foloase.Urat din partea lui!!!!

  2. Intr-adevar,domnule Cazacut,micii,dupa cum spunea antecomentatorul meu sunt nu buni,tinand cont ca acesti mici sunt o delicatesa autohtona va rugam revizuti reteta,altfel nu-i cumpara nici naiba.

    1. rahatul d.p.d.v e bun! mai ales cel de trandafir! fata de micii la caserola! daca tie ti place sa manaci celuloza pofta buna!

  3. Ungurene ,esti o rusine pentru moldoveni , caci…MRU ai avut pozitia ghiocelului in fata securistului base ,caruia noi ii acordam titlul de … DUCE ! Deci pentru noi romanii , mentorul tau este , DUCELE DE RAPA ! Tu , dupa ce se parea ca ai pasit cu dreptul in politica romaneasca, alaturi de liberali, ai trecut pe centura si te-ai prostituat alaturi de securist, dand mereu cum spune moldoveanul ,,cu mucii in fasole ‘ ‘ ! Asa ca ti-a iesit, nu delicatetea turceasca ,ci ceea ce face uneori romanul in papusoi, adica un …rahat ! Tot asta-ti doresc si pe mai departe in politica viitoare , la care mai adaug un sincer SICTIR !

  4. Mai CACA adica COCO nimeni esti tu sau tovarasul care te-a pus sa-i reproduci ineptiile. Pacat ca nu poti sa intelegi singur cine-i Mihai Razvan Ungureanu. Mai intreaba si tu poate iti sufla cineva.

  5. Vic, amaratule de cand vorbesti tu in numele moldovenilor ? Iti este rusine cu MRU ? Cu Verginel nu te faci de ras, nu? sau ca altii ca el. Oricum esti mai prejos ca el, se vede de la o posta ca mentorul tau este Felix motanul.
    Spor la mancat ce fac unii ca tine in porumb, adica rahat. Bagati SICTIR-iul pe gat, ascunde-te si nu te mai baga in seama.

  6. Nu ma angajez in dispute cu starpituri de genul cgc, care din fericire face parte dintr-o adunatura de slugoi basisti foarte redusa numeric. S-a vazut ca sunt chiar mai putini decat maidanezii de pe langa abatorul din Roma, unde l-a insotit pe aiuritul ungureanu, in calitate de ajutor de lingau… Oricum sunteti niste neica…nimeni! Chiar daca din alta gasca , voi puteti fi asimilati Vergineilor, Turcanilor si altor scursuri din politica romaneasca, ce stau in genunchi cu limbutele scoase , la fund…atia mafiotului baselu. Acelasi SICTIR SI PENTRU TINE , DAR LA CUB !

  7. Vic, handicapatule, n-am timp acum pentru o molusca ca tine.
    Te rog gaseste pe alcineva pe care sa-l pupi in fund, deocamdata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *