Jandarmii în rezervă, sărbătoriţi la Inspectoratul de Jandarmi Botoşani

Ziua veteranilorVineri, 29 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani a avut loc adunarea festivă cu ocazia Zilei Veteranilor Unităţii, la care au participat jandarmi în rezervă şi retragere din cadrul unităţii noastre. Această activitate se încadrează în activităţile premergătoare sărbătoririi „Zilei Jandarmeriei Române”.

Cu această ocazie , şeful IJJ Botoşani, Constantin Moroşanu, a  prezentat condiţiile de lucru, activităţile şi misiunile executate de inspectorat , ulterior fiind evocate momente din activitatea veteranilor, fiind un bun prilej de reîntâlnire cu colegii aflaţi în activitate.

De asemenea , veteranilor le-a fost prezentat cel de-al patrulea număr al revistei Jandarmul Botoşănean, fiecare primind câte un exemplar din revistă.

Tot vineri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, inspectorul şef – colonel Constantin Moroşanu, a prezentat domnului prefect Costică Macaleţi şi şefilor instituţiilor descentralizate botoşănene, însemnătatea zilei de 3 aprilie 2013, dată la care se sărbătoresc 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Sursa: comunicat IJJ

One thought on “Jandarmii în rezervă, sărbătoriţi la Inspectoratul de Jandarmi Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Interesanta sarbatoare………… sarbatoreste si col.(r)Simion 8 ani de la angajarile din 2005……mare” contributie”a avut la dezvoltarea IJJ bt!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *