Preşedintele CJ a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean. Află motivul!

paturi noi spitalPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean după ce au existat reclamaţii privind proasta calitate a paturilor noi achiziţionate în spital. Florin Ţurcanu a declarat că vor fi luate şi măsuri dacă se va constata că vina aparţine şi reprezentanţilor unităţii spitaliceşti.

Paturile sunt mai înalte, nu au protecţie. Cei din conducerea spitalului spun că aşa au venit solicitările din partea doctorilor. Vom lua măsuri. Se vor purta discuţii cu furnizorul, pentru că nu am preluat toate paturile, nu le-am plătit şi le vom cere să le modifice„, a spus preşedintele le CJ.

La Spitalul Judeţean au ajuns peste 200 de paturi noi. Acestea sunt însă prea înguste, câţiva dintre pacienţi alegându-se cu fracturi după ce au căzut de pe ele.

One thought on “Preşedintele CJ a trimis corpul de control la Spitalul Judeţean. Află motivul!

  1. Rasul Lumii !!!!!!!!!!!!!

    D-le Presedinte mai sar achizitiona Nasalii si Sicrie ca sunt mai ieftine , decat PATURI EUROPENE – europene sunt PRETURILE – iar Paturile sunt vai si amar . D-lor Doctori din cate am auzit , Paturile de Spital pe vremea lui Ceausescu trebuiau sa indeplinesca niste stasuri de comfort
    Acum indeplinesc Stasurile de PRETURI nu COMFORT !!!!!!!!!!!
    RUSINEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! Cine Plateste tot ROMANUL de rand ca asai in democratie pentru HOTI nu este JUSTITIE !!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *