Fostul premier Ungureanu îi atacă pe fraţii Ţurcanu. Vezi detalii!

Mihai razvan Ungureanu si cristi romanFraţii Florin şi Mihai Ţurcanu, încolţiţi de fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu. Aflat vineri în vizită la Botoşani, liderul Partidului Forţa Civică l-a acuzat pe liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, de trafic de influenţă în urma scandalui cărnii de cal.

Pentru actualul Guvern contează judeţele care sunt conduce de baronii locali cei mai apropiaţi de PSD şi de PNL, unii dintre ei. Nu spun aceasta fără adresă directă la situaţia creată de celebrul cuplu Ţurcanu-Ţurcanu, din care unul, din fericire, a fost scos de la conducerea ANSVSA. Nu mi-aş fi putut imagina vreodată că o clientelă politică poate fi atât de neobrăzată încât să nu aştepte nici măcar umbra serii şi la lumină să meargă către Bucureşti să îşi ceară drepturile pe seama implicării politice şi a traficului de influenţă. Lucrurile se aleg în timp„, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

2 thoughts on “Fostul premier Ungureanu îi atacă pe fraţii Ţurcanu. Vezi detalii!

  1. Bine d-nule Mihai Razvan Ugureanu, tine-o tot asa. Esti cel mai tare. Sper sa fii presedintele acestei tari. Te vom sustine.Sa ne ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *