Fostul premier Ungureanu: În optica Guvernului Ponta, nu Botosanii conteaza

mihai razvan ungureanu si romanFostul prim-ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a intalnit, vineri, la Botosani, cu membrii partidului.  El a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca se bucura de venirea la Botosani in primul rand ca este la origine botosanean. Ungureanu a spus ca a ajuns cu greu la Botosani din cauza drumurilor proaste.

Ma bucur in dubla calitate, aceea de botosanean de origine. Ma trag din zona Corlateni-Vlasinesti-Podriga, unde sunt multe rude de ale mele. De altfel, si sotia mea vine tot din aceasta regiune, tot ramura paterna a familiei sotiei provine din Corlateni. A doua calitate tine de rostul pe care il am in structura de conducere a partidului. Judetul Botosani, si organizatia judeteana a Fortei Civice au un avantaj mare fata de alte organizatii ale partidului nostru, pentru ca exista un deputat al FC provenit din randul organizatiei locale. Exista circumstantele de a propune si sesiza problemele locale si sunt convins ca insistentele domnul deputat Roman vor avea succes„, a precizat Mihai Razvan Ungureanu.

El a precizat ca pe vremea cat a fost premier a alocat peste 50 milioane lei din capitolul rezervat refacerii drumului Botosani-Suceava, insa banii au fost luati de guvernul Ponta si pusi in alta parte.

Erau prinsi si bani pentru studiul de fezabilitate pentru drumul Botosani-Cotnari-Tg. Frumos. Pentru toate aceste proiecte infrastructurale, esenţiale pentru un oraş cu pretenţii, şi pentru un judeţ important, toate aceste proiecte infrastructurale au fost trecut în marginea interesului guvvernanţilor. Încercarea de a izola judeţul Botoşani, oraşul Botoşani, începe să capete contur. In optica Guvernului Ponta, nu Botosanii conteaza. Contează în schimb judeţe conduse de baronii locali cei mai apropiaţi de PSD şi PNL„, a adaugat Ungureanu.

În calitate de preşedinte al Partidului Forţa Civică, Ungureanu s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii partidului, dar şi cu oamenii de afaceri din judeţ la hotelul Rapsodia.

15 thoughts on “Fostul premier Ungureanu: În optica Guvernului Ponta, nu Botosanii conteaza

  1. D-le Ungureanu ati ramas cu stilul dezinformarii de la serviciile secrete pe care cu „onor” ati fost nevoit sa le parasiti pentru a va inplica in politica cu scopul declarat de a „RIDICA MOLDOVA”Pacat ca ati facut de rusine elita invatamantului universitar Romanesc.Sper ca ati primit „muschiul de vita”si bautura dvs.cu muote cubulete de ghiata.

  2. Ce sa-i mai raspunzi idiotului de mai sus, catelya, e suficient sa vezi ca scrie precum o cizma. Se vede ca e din neamul turcanilir si vergineilor. Adevarul e ca la USL prostii se aduna in gireada! Capisci?

  3. ai venti sa propuneti din nou taierea pensiilor ?nu de mult au reusit sa ne dea banii inapoi ! RUSINE CAGHEBIST RUS CE ESTI!

  4. Cel mai tare ma supara nu vita de Kobe pe care ti-am platit-o din impozitele mele, caci in fond mi-e perfect egal daca-ti cumperi tu o friptura si o alifie sau isi plimba nevasta lui Turcanuu sezutul prin parlament. Ma deranjeaza, cum spuneam, generatia de noi paraziti pe care ai clocit-o in laboratoarele SRI ului si care imi pare aproape mai hidoasa decat securitatea lui Ceasca. Sunt infatuati, aroganti , cu ifose si pretentii. Nu-i vedem dar toti le simtim prezenta incepand cu cel dintai capsunar care se intoarce de sarbatori acasa si se simte filat si terminand cu ultimul chioscar caruia in mod stupid si inutil i se monitorizeaza convorbirile telefonice.

  5. Draga Zazanie, mai bine ca ti-ai cumparat nevasta, vasca de Botosani, se potriveste cu boul care esti. Se vede respectul pe care-l porti romanilor lucratori in strainatate, pentru care folosesti apelativul nascocit de PSD, capsunari. daca tu simti la orice pas prezenta SRI sau SIE chiar ai o problema: fie esti un nenorocit din cei certati cu legea, ori ai pete mici pe creier, care tind sa devina tot mai mari!

  6. BAI CITITORILOR-COMENTATORI VA SIMTITI BINE ??????…..CE SADISFACTIE LA VOI ……HAI CA L-AM CIURUIT SI PE ASTA …..CINE VA PUS?…VA SPUN EU PARTIDUL USL.. SPECIALI „ANTRENATI” PENTRU A IMPROSCA CU CACA….IMI PARE RAU CA NU A FOST CINEVA DINTRE VOI ASEARA LA RAPSI LA INTILNIRE CU MRU….ERA MOMENTUL DE A VA CULTIVA NITEL…..CA PROSTIE SI INCULTURA ESTE CIT CARUL AICI LA NOI

  7. Unde esti tu, Tepes ,Doamne?
    Esti unul dintre aceia la care m-am referit.
    Unul al carui job este sa traga cu urechea.
    Care este gras platit pentru asta.
    Unul care nu-si gaseste locul in societate pentru ca nu traieste in societate, nici la periferia societatii, ci -cumva- deasupra ei. Sunteti niste paraziti ciudati si nici macar nu cred ca realizati asta.
    Te compatimesc. Oi fi fiind si tanar, cu atat mai trist.

  8. Unii indivizi, cand vad la altii calitati pe care ei nu le au, nu stiu decat sa arunce cu pietre si mizerii, ii urasc de moarte si ar fi capabili sa le dea in cap. AVETI GRIJA SA NU VA MUSCATI LIMBILE PT. CA O SA MURITI OTRAVITI!!!!!!!!!!!

  9. Va este ciuda ca MRU este atat de destept, cat nu este si nu va fi vreodata tot neamul vostru de oligofreni. Aveti creierele aplatizate, fara circumvolutiuni si nu puteti intelege cum poate un om sa obtina totul prin invatatura si munca cinstita, nu prin furt, inselaciune si ,,plecaciuni,,. Ramaneti in intunecimea mintilor voaste, ascultati manele si votati-l pe ciobanul de Turcanu sau pe Verginel ca atat meritati!

  10. Nu stiu cat timp trebuie sa mai treca ca sa vada si unii dinre noi cum stau lucrurule in tara asta, probabil cand nu se vor mai uita la antene. Dar pana atunci facem din r…. bici si vrem sa mai si pocneasca. P.S. Pentru cei rau informati: pacat ca nu ati avut ocazia sa-l cunoasteti pe Mihai Razvan Ungureanu. Este peste toti politicienii din tara asta. Poate fi oricand din nou premier sau presedinte. Urmariti-l, ascultati-l si veti fi incantati.

  11. Tepes, tu ar trebui sa te numesti LIMBUTA, pentruca se vede ca faci parte din gasca de pupincuristo-basisti , care dai cu limbuta la bucute si nu-ti plac cei care mai dau ,, intre coarne ‘ ‘ la pdl-pre! Si aceasta vietate , ce raspunde la apelativul de MRU, este , ca si tine ,un tzutzurist in …patru litere , de-al mafiotului baselu! Asa ca… mergi acolo unde se afla si mentorul vostru; pe centura politicii, sa faceti ce stiti mai bine , prostitutie !

  12. Marcule, pacat ca existi si mai rau e ca democratia iti da voie sa scrii sa vorbesti, sa iti exprimi opiniile,sa procreezi si sa votezi. Educatia si cei sapte ani de acasa indeamna oamenii evoluati la autocenzura, tu insa nu faci parte din aceasta categorie. Iti recomand filmul Ferma animalelor

    1. Babuinule, sincer si eu regret ca exist. Ca exist in aceeasi epoca in care existi tu si alte nevertebrate ca tine, care stiti sa umblati tarandu-va pe langa cei de la care cade , dincandincand, cate o firmitura. Democratia asta, ti-o fi buna tie si altor moluste ca tine, eu am fost, sunt si voi fi totdeuna liber, chiar si legat in lanturi! Dar astea sunt lucruri greu de inteles pentru tine si cei ce sunt intr-un fel sau altul , slugoi politici. Nu mi-e mila de voi, mi-e sila !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *