Tineri retinuti dupa ce au comis mai multe furturi pe raza judetului

catuse pe mainiTrei indivizi sunt urmariti penal dupa ce au furat mai multe bunuri. Joi,  în jurul orei 01:10, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliței Municipiului Botoșani a identificat pe strada Poștei pe Dumitru  D., de 48 ani, din comuna Curtești,  Cristinel R. , de 40 ani, din comuna Manoleasa și Ioan D., de 39 ani, din municipiul Botosani, care aveau asupra lor o roabă din tablă și o scară metalică de aproximativ 4 metri.

 Poliţiştii au stabilit faptul că bunurile  au fost sustrase de la Constantin G., din municipiul Botoșani, valoarea acestora fiind de 200 lei.

 În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit  faptul că Cristinel R. este suspect de comiterea a încă trei furturi în perioada ianuarie-martie 2013, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1450 lei.

 Faţă de Ioan D. și Dumitru D.  s-a început urmărirea penală pentrru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

 Faţă de Cristinel R. s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, furt şi furt calificat în formă continuată.  La data de 28 martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a confirmat începerea urmăriri penale faţă de  Cristinel R., acesta fiind reţinut pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca în ziua de 29 martie să fie prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *