Un sofer baut a provocat un accident dupa care a parasit locul faptei

Un sofer de 37 de ani a acrosat un autoturism parcat pe podul de acces in curtea unei locuinte, dupa care si-a vazut de drum. Poliţiştii Postului de Poliție Vorona au fost sesizati prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe D.J. 208 H, pe raza localității Poiana, a avut loc un accident de circulație soldat cu avarierea unui autoturism, iar conducătorul auto ar fi în stare de ebrietate și a părăsit locul producerii avariei.

 Cu ocazia deplasării la fața locului poliţiştii au constatat că autorul accidentului este Danut S., de 37 ani, din comuna Vorona, al cărui autoturism a acroșat în partea din spate un autovehicol parcat pe podul de acces în curtea unei  locuinţe.

 Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii  i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice.

  Poliţiştii i-au întocmit actele procedurale de constatare a infracțiunii flagrante de refuz al unui conducător de autovehicul de a se supune recoltării biologice în vederea stabilirii alcoolemiei,  cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *