Incredibil! Mii de oameni la deschiderea pentru public a Uvertura Mall. Galerie foto

deschidere public uvertura mall botosani Mii de oameni s-au înghesuit, vineri dimineaţă, la intrarea în Uvertura Mall, pentru a participa la deschiderea pentru public a celui mai modern complex comercial din Botoşani. Adolescenţi, adulţi şi vârstnici au vrut să vadă noul mall şi, dacă era posibil, să beneficeze de ofertele promoţionale ale retailerilor.

Oamenii intrau in grupuri in complex, curioși sa vadă ce pot cumpăra, formand la unele magazine, precum H&M, cozi.

Am venit să vedem, în primul rând, iar apoi, dacă ne permitem, să cumpărăm”, a spus unul dintre clienţi.

Firmele care au închiriat spaţii în Uvertura Mall şi-au atras clienţii în prima zi cu oferte foarte tentante de la bonuri valorice 30 sau 50 de lei până la carduri cu diverse sume de bani pe ele.

Spre exemplu, H&M a oferit primilor 50 de clienţi câte un card cu câte 50 de lei.

Politicieni, oameni de afaceri, magistraţi, bancheri, poliţişti, jandarmi şi preoţi, la inaugurarea Uvertura Mall. GALERIE FOTO

Spectacole şi premii oferite la deschiderea mall-ului din Botoşani. Vezi detalii!

Au fost şi clienţi dezamăgiţi că sala de cinema sau cea de bowling nu au fost încă deschise.

10 thoughts on “Incredibil! Mii de oameni la deschiderea pentru public a Uvertura Mall. Galerie foto

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cata lume proasta…. Mai mult de 3/4 din ei nu au bani nici de paine si se inghesuie la magazine gen HM… Ce-ti dau azi cu 1 mana (carduri de 50 lei) iti iau la urmatoarea vanzare cu 2 maini! Nu pierde comerciantul!!! Si cu cat mai multa inghesuiala, cu atat e mai mare bucuria hotilor de buzunare!!! Hai, ca e rost de fraieri la mall!!! E plin acum si va fi gol dupa 2 saptamani continuu… Sa-i vad atunci cu oferte!!

  2. Ce mai motiv de sarbatoare… Dupa ce au lichidat si daramat tot ce putea aduce bani in Botosani, acum au deschis portile tututor celor care consuma bani din Botosani (Kaufland, Carrefour etc). Am ajuns victime ale globalismului, ale marilor corporatii, ale societatii de consum… S-au transformat romanii in zombie, dupa cum le dicteaza televizorul si reclama… Un nou caz „bataie pe tigai”

  3. Pai daca asta le este publicul tinta la „marii retaileri din mall” normal ca au facut deschiderea la orele 10 dimineata.
    Atunci doar pensionarii si gura-casca ai targului sunt prezenti, ca restul muncesc!
    Prevad un insucces major al mall-ului din Botosani!
    Hai la Pallas si la Iulius Mall oameni buni :))))

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Eu as merge, dar dai si tu o masina pana acolo? Si una de teren, ca tare-i stricat drumul.

  4. == NUMAI CAND O VENI CALDURA LA VARA O SA ARZI ACOLO SUS ….. VA FI 50 GRADE ….E FRUMOS , MODERN ORICE AR ZICE ALTI ….. == NEWS … NEWS … S O DESCHIS UVERTURA MALL VINO SI TU == E FAIN ….E PE CALEA NATIONALA CUM VII DE LA GARA TOT INAINTE E VERDE !!! ==
    ================================================ DE CE NU ? ===

  5. Oare era mai bun terenul viran? N-am vazut nici un botosanean cu drag de urbe sa adune gunoiul care exista inainte de mall pe terenul viran, gunoi produs de alti botosaneni destoinici. Criticam tot, dar de facut nimic !

  6. AVEM PRETIRU MAI BUNE U MAGAZINE MICI DE CARTIER LEOLA SI ALTELE . NU FACEM CONTURILE GRASE LA NEMTI , FRANCEZI , AU GASIT IN FASTFUTURILE LOR CARNE DE CAINE , CE CREZI CA NE VAND TICALOSII ? CARNE DE CAINE IN CAINNI LOR CALZI HOT DOG= CAINE CALD ! ASTA MANCATI TINERILOR SI PESTE 20 DE ANI VAD FETE DE 30-35 ANI DE 120 KILE NISTE HUIDUME CUM VAD EU IN ANGLIA SI GERMANIA! ATENTIE E DOAR UN SEMNAL DE ALARMA CARE AU MINTE VOR PRICEPE CARE NU HUIDUME DE 120-135 KILE!

  7. INCREDIBIL ! O TURMA MARE DE OI A PATRUNS IN SAIVANUL NUMIT SI AU MANCAT CARNE DE ……DIN HODDOGILOR SI SAU FACUT DE 120 KILE ! MULTUMIM CA NE FACETI COPII SI FEMEILE DE 120-140 KILE NU MAI INCAP PE USI !” DAR STAI AVEM DIETE DE SLABIT PE BAZA DE HOT DOILOR MAMA LOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *