Întrecere de tir între jurnalişti, de Ziua Jandarmeriei

Catalin Onofrei - Antena 1- locul I la Cupa Jandarmeriei BotosaniJoi, a avut loc, în poligonul de tragere Botoşani, Cupa Jandarmeriei – 2013 la tir şi Cupa presei la tir, activităţi prilejuite de aniversarea, în data de 3 aprilie, a 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Participanţii s-au întrecut în tragerea cu pistolul, cei mai buni dintre ei fiind recompensaţi cu diplome şi cupe.

În urma rezultatelor obţinute de participanţi, clasamentul celor mai buni trăgători dintre reprezentanţii mass-media este următorul:

Locul I  –  Cătălin Onofrei – Antena 1;

Locul II – Brehuescu Dumitru  – Tele M Botoşani;

Locul III – Marius Cesane – ProTv.

Activităţile premergătoare sărbătoririi Zilei Jandarmeriei vor continua în perioada următoare, astfel:

În data de 29 martie – lansarea celui de-al patrulea număr al revistei Jandarmul Botoşănean şi sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii;

Duminică, 31 martie , începând cu ora 10.00 – Crosul Jandarmeriei, care se va desfăşura pe Dealul Sucevei, la ieşirea din municipiul Botoşani, pe dealul din partea dreaptă;

Miercuri, 3 aprilie – activităţile festive ocazionate de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani din municipiul Botoşani, str.I.C.Brătianu, nr.110 – 112.

Tot în ziua de 3 aprilie va avea loc şi Ziua Porţilor Deschise. Participarea este benevolă, toţi cei care doresc pot da curs invitaţiei jandarmilor, între orele 10.00 – 13.00.

La Crosul Jandarmeriei, ajuns anul acesta la la cea de-a şasea ediţie, sunt invitaţi să participe  toţi locuitorii municipiului Botoşani, pe categorii de vârstă, după cum urmează:

1. preşcolari şi clasele        I – IV;

2. clasele V – VIII;

3. elevii de liceu;

4. peste 18 ani.

Celor care doresc să participe la Crosul Jandarmeriei le aducem la cunoştinţă faptul că se trece la ora de vară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *