Florin Turcanu la inaugurarea Uvertura Mall: Doresc sa multumesc fostului primar Catalin Flutur ca a sustinut aceasta investitie

inaugurare uvertura mall botosani cu oficialitatiPresedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat in discursul pe care l-a avut, joi seara, cu prilejul deschiderii Uvertura Mall, ca un merit pentru realizarea acestei investitii il are  fostul primar Catalin Flutur. Turcanu a spus ca nu are nicio implicarea in realizarea acestei investitii, insa l-a felicitat pe Flutur.

Stim cu totii ca Primaria municipiului Botosani a depus eforturi in 2007 si a sustinut aceasta investitie. Doresc sa multumesc fostului primar Catalin Flutur si sa-l felicitam pe domnul Prisecariu ca a depus eforturi, iar noi, autoritatile publice, putem acum sa fim parte la aceasta investitie„, a precizat Turcanu.

Prezent la inaugurare, fostul primar Catalin Flutur a declarat ca se simte obligat sa multumeasca celor 46 de consilieri locali din perioada 2004-2012, care au decis ca la Botosani sa se ridice un mall.

Acum trei ani ma gandeam la un discurs de deschidere a mall-ului. Uite ca timpul, criza, austeritatea, au vrut ca lucrul acesta sa se intample acum, si este extraordinar… Peste 50 milioane investite in Botosani, inseamna extraordinar de mult„, a spus Flutur.  

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca prin deschiderea mall-ului, Botosaniul intra pe „harta comertului civilizat”.

Aceasta investitie nu reprezinta doar o modalitate de petrecere a timpului liber, modalitati moderne de shopping, ci reprezinta in acelasi timp crearea de locuri de munca si dezvoltare economica pentru oras…Il felicit pentru curaj pe investitor, ca nu au fost vremuri usoare, a fost criza economica, pentru tenacitatea sa, pentru capacitatea de a-si asuma asemenea risc, de a investi o suma atat de importanta de bani in Botosani„, a precizat Portariuc.

Si prefectul Costica Macaleti a tinut sa felicite investitorul pentru ” ca a dezvoltat acest edificiu, care infrumuseteaza arhitectura orasului nostru, un centru comercial modern„.

Uvertura Mall s-a deschis oficial joi seară, printr-un cocktail la care au participat peste 200 de invitati, autoritati, parlamentari, sefi de institutii, consilieri locali si judeteni, oameni de afaceri, avocati.

One thought on “Florin Turcanu la inaugurarea Uvertura Mall: Doresc sa multumesc fostului primar Catalin Flutur ca a sustinut aceasta investitie

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    daca ati face si infrastructura judetului tare europeni am fi si noi,nu numai la ”borat” bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *