Nova Apaserv a demarat actiunea de citire a contoarelor de apa in locuintele consumatorilor

contor-apaConsilierii judeteni cer conducerii Consiliului Judetean consultarea populatiei si asociatiilor de proprietari inainte de a demara programul privind contorizarea orizontala a apei la scarile de bloc. Consilierul judetean Dorin Ciustea a precizat ca  aceasta problema ar trebui mai bine analizata. El a spus ca multi dintre consumatori nu platesc, intrucat sunt nemultumiti ca facturile sunt incarcate nejustificat.

Reprezentantii CJ sustin ca sunt scari de bloc unde 60% din abonati isi platesc apa, iar 40% nu. Presedintele CJ, Florin Turcanu, a afirmat ca a demarat actiunea de citire a contoarelor de apa din locuintele consumatorilor. Potrivit acestuia, de aproape cinci ani de zile nu au mai fost citite contoarele de apa din locuintele consumatorilor si nici verificate.

Ce vina au abonatii bun platnici sa ramana fara apa, daca 40% nu au platit apa. Vom cauta o solutie. Nu putem debransa o scara sau o suta de scari. Abonatii bun-platnici ne deschid sa citim contorul, cei rau platnici nu vor sa deschida. Intr-adevar, s-au facturat consumuri care nu au fost facute de consumatori„, a precizat Turcanu.

Reprezentantii CJ cauta solutii pentru a-i determina pe datornicii la apa sa-si achite debitele, astfel incat sa nu se apeleze la debransarea scarilor de bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *