Flutur despre societate Eco Sal: Ne propunem un buget din care să plătim CA şi eventuala echipă managerială a societatii

cj catalin fluturConsilierul judetean al PDL, Catalin Flutur, a adus critici, joi, in cadrul sedintei de Consiliu Judetean, fata de societatea nou infiintata Eco Sal, in momentul in care s-a supus spre aprobare bugetul acestei societati. El a acuzat ca bugetul este alocat in momentul de fata doar pentru a plati membrii Consiliului de Administratie si echipa manageriala a societatii, pentru ca, mai spune el, o societate care are obiect de activitate salubrizarea nu are şanse sa reziste dacă nu se investeste in ea. 

 „Nu va putea să fie niciodată licenţiată la ANRSC şi chiar dacă va obţine, cu atât mai puţin va putea să intre într-o competiţie corectă la o licitaţie. În atare condiţii ne propunem un buget din care să plătim CA şi eventuala echipă managerială, nu am nimic cu ei, o parte din ei îi cunosc foarte bine. Nu cred că suntem noi pe drumul cel bun„, a spus Flutur.

In replica, presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, i-a raspuns ca societatea va avea activitate in ultima parte a anului.  

Noi votăm doar întregirea capitalului social. Vom face tot posbililul ca într-o asociere să câştige licitaţia„, a . precizat Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *