Colectii noi de haine la H&M de la Uvertura Mall

uvertura mallPrimul magazin H&M din Botosani va functiona in incinta Uvertura Mall si va aduce botosanenilor moda si calitate la cel mai bun pret, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, reprezentantul H&M.

Noul magazin H&M se întinde pe o suprafaţă de peste 1.500 mp şi oferă clienţilor din Botoşani cele mai noi trenduri internaţionale în materie de modă, sub deviza: “Modă şi calitate la cel mai bun preţ”.

In noul nostru magazine clientii vor putea elege dintr-o gama variata de modele, in linie cu cele mai noi tendinte ale modei international. Colectiile noastre se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor, dar si tinerilor si copiilor. Suntem convinsi ca noul magazine H&M va raspunde chiar si celor mai exigent asteptari si va deveni in scurt timp locatia preferata a pasionatilor de moda si stil din Botosani”, a declarat Andreia Urzica, PR manager H&M Romania.

În acelaşi timp, magazinul H&M din Botoşani va oferi clienţilor colecţia “Conscious, pentru o modă sustenabilă”, realizată integral din materiale reciclate sau organice. Designul modelelor din colecţia Conscious se remarcă prin notele naturale şi tinereşti şi îmbinarea stilului feminin cu cel modern. Imaginea acestei colecţii este binecunoscuta Vanessa Paradis.

Si reprezentantii GO Sport spun ca hainele prezentate in magazin sunt de cea mai buna calitate.

Deschiderea magazinului GO Sport din Botosani, afliat la reteaua de peste 177 de magazine a unuia dintre cei mai important retailer francezi de articole sportive din lume, face parte din planul nostrum ambitios de dezvoltare si ne apropie mai mult de principalul obiectiv, acela de a ne plasa in randul principalilor jucatori de profil din Romania. Vom pune la dispozitia clientilor nostril o gama de produse ingloband tehnologii inovatoare si materiale de cea mai buna calitate, totul la un prêt accesibil. Oferta de produse este formata din marcile proprii GO Sport precum si o selectie din cele mai renumite branduri international cum ar fi Adidas, Nike, Puma, Arena, Columbia, Kappa, North Face, Roxy, Speedo”, a declarat Marian Cioceanu, brand director Go Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *