Decizie suprinzătoare luată de Florin Ghiorghiţă: S-a autosuspendat din PDL

ghiorghita sedinta CLFostul viceprimar Florin Ghiorghita s-a autosuspendat din PDL si din grupul politic al consilierilor PDL, in urma scandalului izbucnit pe fondul consumului ilicit de apa, cand consilierul local Mihai Tincu a cerut liderului PDL Botosani suspendarea acestuia din partid. Acesta a inaintat, joi, la Consiliul Local, documentul privind autosuspendarea sa. El a adus si documente in cadrul sedintei de Consiliu local prin care a aratat ca nu este propritarul vilei din Cismea. Ghiorghita a anuntat ca va activa ca si consilier independent, pina la solutionarae celor doua dosare penale.

Ma autosuspend din PDL si din grupul consilierilor PDL. Autosuspendarea intra de astazi (joi. nr) si pina la solutionarea celor doua dosare penale. Voi activa ca si consilier independent, asta pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine partidului. Sper ca acelasi lucru sa il faca si ceilalti membri ai CL sau din Executivul primariei. Cei care mi-au purtat grija, vor avea in cel mai scurt timp dosare penale„, a spus Ghiorghita.

2 thoughts on “Decizie suprinzătoare luată de Florin Ghiorghiţă: S-a autosuspendat din PDL

  1. Stie pisicheru ce face. Aista-i ca pisica. Oricum ar cade tot in picioare o sa cada. Parca-l vaz mine poimine membru cu functie pe la USL si eventual vice la primarie. Asa ca sa se stie. PUNCT

  2. ati uitat ca el acu ceva ani a facut o miscare politica benefica pentru botosani la acea vreme, cu ceva riscuri si pentru el…(pina la urma s-a dovedit o miscare inspirata)…este un om cu experienta in administratie si stie ce spune cand intervine cu interpelari in plenul consiliului….l-ar vrea psd-istii plecat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *