Protest al pietarilor in fata Primariei. Vezi motivul!

protest pietariPeste 20 de pietari au protestat, joi dimineata, in fata Primariei Botosani, nemultumiti de reorganizarea facuta in Piata Mare de Urban Serv. Oamenii acuza ca in Piata s-a instalat o dictatura de la venirea noului administrator, Iustinian Bozi. De asemenea, pietarii mai sunt nemultumiti de chiriile foarte mari la tarabe.

Sunt conditii proaste si ni se impun niste chestii absurd.  Ai masa inchiriata si aduci marfa sa pui numai pe masa. Efectiv noi trebuie sa venim cu dimplomatul cu cartofi, ceapa si praz. Unde sa punem marfa, nu ne da voie”, a spus un pietar.

Ei au cerut audienta la primarul Ovidiu Portariuc si spun ca daca nu le vor fi solutionate doleantele vor protesta si vineri in fata Primariei.

Sunt de la Tg.Frumos. Sa vin cu o sacosa de marfa. Se impun niste drepturi absurd. Nu avem drepturi, ci numai indatoriri. Ne ridica mesele fara sa fim anuntati, ne-au disparut cantarele. Ne ameninta domnul Bozi Iustinian, ca a fost pus de domnul primar si domnul Turcanu sa ne desfiinteze. Situatia astra este de o luna de zile. Zi de zi de trimit controale. Nu mai putem”, a mai spus un comerciant.

One thought on “Protest al pietarilor in fata Primariei. Vezi motivul!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce nu mai puteti ?Sa faceti baloate de bani in piata,fara impozit,nimic…?asta nu mai puteti ?sunteti un focar de infectii pentru piata centrala…voi sunteti dictatori acolo,nu Urban Serv.Imbolnaviti oamenii cu marfa voastra putreda. Ce e rau ca va controleaza in fiecare zi ?Nu au dreptul si botosanenii sa stie ce cumpara? V-ati facut vile de pe prostia botosaneanului,cu marfa frumoasa deasupra si la fund stricata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *