Exclusiv! Boicot la deschiderea mall-lui din Botoşani. Vezi cine vrea să îl facă!

Uvertura Mall BotosaniDeschiderea mall-ului din Botoşani ar putea fi boicotată, joi dimineaţă, de un grup de circa 300 de persoane angajaţi ai societăţii comerciale Victor Construct. Patronul de la Uvertura Mall, omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, a sesizat, prin oamenii săi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, dar şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, că un grup de angajaţi ai firmei Victor Construct ar urma să protesteze cu prilejul deschiderii noului complex comercial.

„Din informaţiile pe care le deţinem, rezultă că există posibilitatea organizării de către un grup de persoane condus de către Victor Mihalachi şi Radu a unor acţiuni menite să tulbure grav ordinea şi liniştea publică cu ocazia evenimentului amintit”, se arată în documentul înaintat instituţiilor statului sub semnătura Uvertura Mall SRL, Monica Sandu.

În adresă se vorbeşte şi despre un mesaj de ameninţare trimis pe telefonul mobil al unuia dintre inginerii de la Uvertura Mall de către Radu Mihalachi.

Patronul de la Uvertura Mall cere autorităţilor să ia măsuri pentru a preveni un eventual conflict în ziua deschiderii oficiale a mall-ului. El se teme că oamenii de la firma de pază a lui Victor Mihalachi ar putea acţiona în forţă pentru stricarea evenimentului.

Între Victor Mihalachi şi Dănuţ Prisecariu este un conflict mai vechi care porneşte de la neonorarea unor contracte între cei doi.

În urmă cu circa nouă luni, cei doi au avut o altercaţie pe Bulavardul Mihai Eminescu.

10 thoughts on “Exclusiv! Boicot la deschiderea mall-lui din Botoşani. Vezi cine vrea să îl facă!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Scoate banucu D.P.,oricum nu vei scoate nici un ban in urmatorii 10 ani.

  2. pai,nu e normal,asta isi deschide mall dar banii pe lucrari uita sa-i plateasca, e ca si cum ma duc la croitor ,imi fac haina dar dau numa 30% ….si dupa D-zeu cu mila, e normal lucratorii sa-si ceara banii daca patronul nu poatesau tre sa stea vreo 10 ani prin justitia din Romania…copii si bancile nu-l asteapta pe Prisacaru sa se gindeasca cand vrea sa le dea banii pe munca…RUSINE !!!

  3. La modul de lucru al celor de la Victor Construct ……….. Vezi Casa Ventura sau fosta Filarmonica care la nici un an de folosinta sare toata tencuiala – Pai Danut Prisacaru nu e Buget local – daca a vazut nereguli si Victor nu lea reparat mi se pare normal sa nu lew plateasca. Mai este un aspect umflarea situatiilor de plata .

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Poate? Sigur are de dat bani …. Probabil multi de vreme ce iese Victor! :))))

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Grupul de firme Victor Construct s-a ridicat pe spinarea bugetelor,adica lucrari facute numai pentru institutii bugetare,lucrari care lasa mult de dorit ca raport calitate-pret.Nu sunt de partea nimanui,dar atata timp cat patronul de la Victor Construct schimba partidele dupa putere inclin sa-i dau dreptate patronului de la Mall.

  6. Ce vreti ? Procedeaza si Victoras asa cum il duce bibilica aia de dulgher si cum stie ca se pot rafui ,,teparii’ ‘! El stie bine ca in instantele noastre te ia popa , pana sa-ti dea dreptate cineva!… Asa ca , procedeu mafiotic sau ca la recuperatori. ,, Strangi pe datornic cu usa’ ‘ ! Halal tara, halal cetateni!

  7. Nu va bagati mai baieti ca acolo este o reglare de conturi intre doi „tepari”. Urmariti doar spectacolul de la distanta mare caci s-ar putea ca voi spargind lemne sa va sara vre-un pumn in ochi. Am zis. PUNCT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *