Grupul Carrefour deschide primul supermarket din Botoșani. Află detalii!

market carrefour la mallVineri, 29 martie, Carrefour deschide primul său supermarket din Botoșani, ridicând numărul total de magazine în acest format la 68.

Noul supermarket, Market Uvertura Mall, situat pe strada Calea Națională 91, Botoșani, se va deschide la ora 8:00 și urmează aceeași strategie de “prețuri mici, zilnic”.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu 20% mai ieftine ca mărcile naționale. Supermerketul va funcţiona după următorul program:

  • Luni – Sâmbătă: 08.00-22.00
  • Duminică: 08.00-20.00

Suprafața magazinului: 826 m²

Locuri de parcare: 2 ore gratuit pentru clienții supermarket-ului

Contact magazin:

  • Telefon – 0374289348
  • Fax – 0374289349

Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute și care, cu ajutorul unora dintre ele, îl diferențiază de hipermarket:

Rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.

Prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.

Produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!”: Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.

Aproape de casă: este primul atribut care diferențiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de încredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.

Produse bio și dietetice: Market include în gamă și produse speciale pentru sănătatea clienților săi.

Fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din România, de o calitate impecabilă și de o prospețime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calității.

Profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționează cu o echipă de 35 de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților.

Sursa: comunicat Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com