Clipe de coşmar pentru doi bătrâni: Terorizaţi de patru indivizi pentru 2000 lei

batrana furt baniDoi bătrâni au trecut prin clipe de groază după ce mai mulţi indivizi au pătruns, în noaptea vineri spăre sâmbătă, în locuinţa proprie şi i-au agresat.

Agenții Postului de Poliție Vlădeni au fost sesizați telefonic de către C. Alexandru de 77 ani, din comuna Vlădeni,  despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuința sa, l-au agresat fizic, l-au imobilizat atât pe acesta, cât și pe soția sa, determinându-l să le dea suma de 2.000 lei pe care o avea în locuință.

În urma investigaţiilor derulate de poliţişti, în data de  26 martie, au fost identificati suspecţii de comiterea fapte. Ei sunt Ovidiu M., de 19 ani, Romică L., de 19 ani,  Gabriel B., de 19 ani, Andre G., de 19 ani, toţi din Botosani, cercetati pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate si tâlhărie si Paul G., de 19 ani, din comuna Vlădeni, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu si complicitate la lipsire de libertate si tilharie.

 

Cei cinci suspecţi  au fost reţinuţi de poliţişti in vederea arestarii preventive.

One thought on “Clipe de coşmar pentru doi bătrâni: Terorizaţi de patru indivizi pentru 2000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *