Aur pentru elevele de la Liceul cu Program Sportiv, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Două eleve de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani au reuşit să obţină medalii de aur la faza naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la cros. Astfel, Andreea Bejinariu şi Liviu Murariu s-au clasat pe primul loc, în timp ce Elena Crăciun şi Ştefan Bălăucă au primit menţiune.

Fiecare judeţ a participat cu câte patru sportivi, câte doi la fiecare nivel de învăţământ. Judeţul Botoşani, respectiv Liceul cu Program Sportiv, s-a clasat pe locul I pe ţară, datorită rezultatelor obţinute.

Locul I a fost obţinut şi la faza zonală de la baschet- fete gimnaziu, prin Şcoala 10 Botoşani. Echipa Şcolii 10 s-a calificat la etapa finală din cadrul ONSŞ ce va avea loc la Galaţi.

De asemenea, un merituos loc II a fost obţinut şi de echipa de volei băieţi gimnaziu, faza zonală, de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Botoşani.

Suntem mândri că la cros Botoşaniul s-a impus categoric. De altfel, felicit şi echipa de baschet fete, care s-a calificat pentru etapa finală„, a spus Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

4 thoughts on “Aur pentru elevele de la Liceul cu Program Sportiv, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    buna ziua . Felicitari im primul rand ! Dorim sa felicitam si fetele de la Scoala Gimnaziala ” Ion Creanga ” pentru calificarea in finala nationala la volei . Nu cred ca s-a aflat ,dar va informam 🙂 Mult succes in finala !

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Adevarul este ca pe cineva il deranjeaza ca fetele de la Scoala Gimnaziala ”ION CREANGA” s-au calificat pe LOCUL I la faza zonala-volei- si vor merge la FINALA pe tara.Dar asta nu e o stire importanta pentru cineva.BRAVO FETELE!! SUCCES IN FINALA!!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    BRAVO FETELE DE LA SCOALA 13 PENTRU CALIFICAREA IN FINALA !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *