Liste de aşteptare pentru posturile de măturători la Urban Serv

Zeci de botoşăneni au solicitat locuri de muncă la societatea Urban Serv, deşi aceasta nu face angajări. Potrivit reprezentanţilor societăţii, la această dată sunt peste 150 de cereri de angajare. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că solicitările sunt pentru măturători sau lucrător la salubritate pentru autocompactoare, cererile venind de la persoane de peste 20 de ani şi până la 60 de ani.

Salariul mediu brut la Urban Serv este, de pe 1 februarie, 1500 lei la care se adaugă bonuri de masă.

„Înregistrăm un deficit de personal pe partea de execuţie, iar la această dată avem peste 150 de cereri pentru un loc de muncă. Salariile sunt bune, însă nu sunt mai mari decât în celelalte societăţi din subordinea CL. Noi suntem pe locul trei. La ora actuală am făcut o selecţie din aceste cereri„, a precizat Drelciuc.

Societatea numără la această dată 349 de angajaţi.

One thought on “Liste de aşteptare pentru posturile de măturători la Urban Serv

  1. Normal. Intr-un oras asa de curat si aerisit nu mai este nevoie de maturatori suplimentari . Apropoz ! Prin oras circula din primavara pina toamna tirziu o masina care chipurile matura si „absoarbe” praful de linga bordura. De cele mai multe ori aceasta masinarie fie ca este defecta, fie din economie nu are si apa pentru stropit, si ridica un praf de tie mai mare dragul sa te afli pe linga ea si eventual imbracat la 4 ace sau sa ai locuinta prin apropiere si sa tii geamurile larg deschise pentru aerisirea de dimineata.
    Poate aude cineva, ce ziceti ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *