Zeci de saci cu zahăr fără documente confiscaţi la Mihăileni

saci zaharPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au ridicat în vederea confiscării 675 kilograme de zahăr fără documente legale, descoperite în mai multe autoturisme ale unor cetăţeni români.

În data de 25 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, aflaţi în executarea unei misiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului cu produse accizabile, au oprit pentru legitimare şi control, în localitatea de frontieră Mihăileni, patru autoturisme, conduse de cetăţeni români.

La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră în interiorul autoturismelor au fost descoperiţi mai mulţi saci cu zahăr în greutate totală de 675 kilograme, pentru care conducătorii auto nu au putut prezenta documente legale.

Întreaga cantitate de zahăr, în valoare de 3175 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei patru cetăţeni au fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 3500 lei.

One thought on “Zeci de saci cu zahăr fără documente confiscaţi la Mihăileni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *