Prins la volanul unui autoturism cu numere false

masina politie rutieraUn botoşănean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei autoturism cu numere false. Poliţiştii  Postului de Poliție Havârna au oprit în trafic pe raza satului Havîrna un  autoturism condus de către  Marius C., de 37 de ani, din comuna Havîrna.

Conducătorul auto nu a putut prezenta documentele personale, motivând că le-a uitat la domiciliu. În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului aparţine altui autoturism, care a fost radiat din circulaţie  din anul 2010.

Totodată, poliţiştii au constatat că autoturismul oprit a fost înmatriculat provizoriu pâna la data de 7 martie 2013 ,  în prezent nefiind înmatriculat.

Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii i-au întocmit conducătorului auto dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau cu numere false de înmatriculare fapte, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *