Flutur: Decizia de reorganizare a societăţilor din subordinea CL aparţine AGA

Catalin flutur
Catalin Flutur

Decizia privind reorganizarea societăţilor din subordinea Consiliului Local aparţine Adunării Generale a Acţionarilor şi nu conducerii Primăriei Botoşani. Cel puţin asta susţine directorul societăţii Locativa, Cătălin Flutur. El a precizat că există legi în România care stipulează clar soarta societăţilor comerciale din subordinea autorităţilor locale.

Dacă există societăţi cu probleme, societăţi care nu au profit şi care au pierderi foarte mari, au arierate, se poate pune în discuţie o reorganizare. Cel puţin aşa cred eu că este şi normal şi legal. În rest, aşteptăm auditul să vedem ce o să se întâmple”, a spus Flutur.

Directorul Locativa a afirmat că cele patru societăţi din subordinea CL au avut doi ani, respectiv în 2010-2011, profit.

Sunt societăţi în care există locuitori ai municipiului Botoşani care au serviciu acolo. Mă gândeam că poate găsesc o metodă mai eficientă să dea mai multe atribuţiuni şi să fie mai mulţi angajaţi, să creeze locuri de muncă în Botoşani„, a adăugat Flutur.

Săptămâna trecută, primarul Ovidiu Portariuc a declarat că societăţile din subordinea CL ar putea fi reorganizate, întrucât merg mai mult în pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *