Marile firme din Botoşani renunţă la serviciile E.On. Vezi de unde iau energie!

retele electriceMai multe firme puternice din Botoşani au renunţat la serviciile de furnizare a energiei electrice oferite de E.ON Moldova Distribuţie şi au optat pentru alţi operatori de pe piaţă.

Societăţi ca Rapsodia Conf, Lacto Solomonescu, Doly Com, Five Continents Group, Emanuel Grup, Serconf sau Vegastel cumpără curentul nu de la operatorul tradiţional din zona Moldovei, ci de la firme româneşti mici.

Spre exemplu, Rapsodia Conf ia energia electrică de la Renovatio Trading Bucureşti.

Este mai ieftin decât la E.ON„, este explicaţia simplă a directorului Mihai Tincu.

Five Continents Group, Emanuel Grup, Lacto Solomonescu sau Vegastel au semnat contracte cu societatea Biol Energy, tot din Bucureşti.

Serconf ia energie de la Repower Romania SRL Bucuresti.

Directorul executiv al companiei, Florin Badea, susţine că politica firmei este diferită de cea a furnizorilor tradiţionali.

Noi venim cu preţuri mai mici, pentru că avem cheltuieli mai mici. Noi nu vrem profit mare peste noapte. Politica noastră este să avem contracte pe termen lung cu clienţii noştri. Noi ne dorim să câştigăm câte doi lei timp de zece ani decât să câştigăm, zece lei doar într-un an„, a afirmat Badea.

Pe piaţă mai sunt firme ca Tinmar, O.E.T sau Elcomex, toate din Bucureşti.

Practic, aceşti operatori mici cumpără curentul de la marii producătorii, însă îl transportă către clienţi prin reţelele Transelectrica şi apoi E.On Moldova. Apariţia acestor firme a avut loc imediat după liberalizarea pieţei electricităţii.

5 thoughts on “Marile firme din Botoşani renunţă la serviciile E.On. Vezi de unde iau energie!

  1. Cum credeti ca aceste Firme care nu au investit nimic in acest Sistem sa ne vanda aceste servicii !!!! Oare cat este pretul corect al KW-lui ?

  2. E.On , nu stiu decat sa incarce facturile la populatie fara sa citeasca contoarele timp de peste 6 luni,asa ca pun ei din oficiu asa cum vor acestea……. De ce naiba sa mai cumperi energie de la ei daca nu sunt seriosi…….

  3. Curentul este cumparat de pe OPCOM cu 230 Lei/MWH si ni-l revand cu 625 Lei cu TVA la care se adauga certificatele verzi,taxa de cogenerare,abonament Rtv si acciza necomerciala.Asta inseamna ca ne costa cam 7oo Lei/MWH.Apropo Hidroelectrica vinde pe OPCOM energie la pretul de 98 Lei/MWH.Cred ca articolul este publicitate mascata pentru baietii destepti.Preturile citate aici nu sunt de la EON.Vom micsora si noi consumurile in ritmul in care ridica ei preturile,sa vedem care e mai destept.

  4. Sediu si adresa – SC BIOL ENERGY SRL

    Adresa Str. ARH PETRE ANTONESCU Nr: 8 Bl: 26 Sc: A Et: 1 Ap: 10 Cod Postal:
    Oras BUCURESTI SECTORUL
    Judet BUCURESTI……………..DE UNDE PRODUCE ACASTA FIRMA DE APARTAMENT ENERGIE ELECTRICA LA ETAJUL 1 IN BUCURESTI??? NEMTII VAND PROSTIMII CA NU E APARATA DE STATUL ROMAN SI ORGANISMELE ABILITATE ! BAIETII DESTEPTI CUMPARA ENERGIE IEFTINA ! POPORUL CARE A FACUT HIDROCENTRALELE CUMPARA DE LA SMECHERI MAI SCUMP CU 20% ?? ALO GUVERNANTII BULGARI AUZITI??

  5. Nici pe departe nu ma numar printre inadaptabilii societatii romanesti de dupa revolutie ! Dar cand vad cum evoluiaza (mai degraba involuiaza),lucrurile in tarisoara aceasta, n-am sa-mi iert pana voi fi cu ,,gradinita pe piept’ ‘, faptul ca dupa revolutie m-am bucurat ca un dobitoc de caderea comunismului! Nu ca atunci se intamplau numai lucruri bune si frumoase ! Pentruca nu uit alimentarele goale, nu uit randurile ptr. schimbat butelia, nu uit inscrierile pe lista pentru frigider,televizor color, autoturism,ctc. etc.! Nu uit cum militienii, securistii ,activistii de partid ,aveau tot ce doreau comportandu-se cu aroganta si tupeu oriunde se invarteau!… Nu uit multe!… Nici pe nea Nicu nu pot sa-l uit cat a fost de naiv, atunci cand scapat de datorii, venea cu discursuri de doi lei si continua sa promita o viata luminoasa pentru cei ce urmau sa se nasca in anul 2500 si nu simtea ca lumea ,,fierbe’ ‘!… Dar daca n-as fi cu nervii acasa si cu capul pe umeri(nu stiu pentru cat timp!), acum ar trebui sa-mi ies din minti si sa fiu internat intr-un ospiciu, cand vad atatia hoti pe metrul patrat in tara aceasta si pe cale de consecinta , atata furaciune!…Nu numai in domeniul energiei, natia aceasta are gena si geniul furatului… Daca se faceau afaceri, noi eram departe acum! Dar intotdeauna gandul a fost doar la furat. Incepand cu Petre Roman , care lua comisioane pentru tot ce chipurile facea, in relatiile comerciale cu diferiti parteneri ai tarii, continuind cu bunicuta Iliescu , ce i-a lasat sa faca ce vor pe toti si terminand cu acest mafiot de talie mondiala care se cheama Basescu; in aceasta tara in 23 de ani s-au facut trei lucruri; 1. S-A FURAT ! 2. S-A FURAT! 3. S-A FURAT! Rezolvarea? NICIUNA! Tot asta se v-a face inca 2000 de ani! In ’89 am ucis un Ceausescu naiv , dar patriot si am adus niste mafioti tradatori de tara si hoti fara limita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *