Profesorii botosaneni acuza punctajul mare alocat la gradatiile de merit pentru premii la olimpiade

cadre didacticeCadrele didactice botosanene sunt nemultumite de punctajul care se acorda la gradatiile de merit. Cele mai multe puncte sunt alocate profesorilor care au rezultate la olimpiadele si concursurile scolare, lucru care a iscat nemultumiri in randul dascalilor, in special a celor de la tara care cu greu reusesc astfel de performante cu elevii. Liderul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, Iuliana Nacu, a declarat ca va incerca sa poarte o discutie la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean pe aceasta problema. Anul acesta vor fi acordate 180 de gradatii de merit.

Nemultumirile pornesc de la punctajul alocat pentru premii la olimpiade si concursuri ca fiind foarte mare. La primul criteriu cu activitatea cu elevii, din cele 80 de puncte 50 sunt pentru premii. Problema pusa de unele cadre didactice a fost aceea ca la scolile unde nu sunt copiii care pot sa participe la astfel de concursuri este mai greu de obtinut grdatia de merit. Si asta asa este„, a spus liderul SIP.

One thought on “Profesorii botosaneni acuza punctajul mare alocat la gradatiile de merit pentru premii la olimpiade

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acum imi explic de ce copilul meu elev in clasa a Va a primit la cotestatie 12 puncte diferenta,iar cei din rural s-au nascut anul acesta ,,genii”.La intrebarea mea, adresata inspectorului de romana de catre cine au fost compuse subiectele(deoarece depaseau programa!!!) nu avea nici un raspuns.V-as ruga,presa,sa se investigheze acest caz,deoarece nu e posibil ca atatia copii din mediul rural sa obtina punctaje atat de mari si multe la numar fata de cele mai renumite centre de invatamant din urban!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *