Presedintele CJ: Nu mai putem lucra cu utilaje de 50 ani la deszapezire. Vor fi conditii mai dure la atribuirea contractului!

autofreza deszapezire BotosaniConsiliul Judetean va pune conditii mult mai dure la atribuirea contractului de deszapezire din iarna viitoare. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca una din conditii va fi aceea ca firma care castiga licitatia sa aiba utilaje performante, asta pentru a nu se mai repeta situatia din acest an cand utilajele au ramas blocate in nameti din cauza ca erau depasite fizic.

Voi incerca sa fac un contract pe patru ani, pentru ca aceste firme care vor castiga sa isi poata dota parcul cu utilaje performante. Nu putem lucra cu utilaje de 50 de ani, au lucrat zece ore si s-au stricat, iar omul nu intelege de ce a ramas inzapezit. Niciodata nu mi s-a reprosat nimic de cetatenii judetului Botosani, singurele dati cand cineva mi-a reprosat a fost perioada cand lumea a ramas inzapezita. Trebuie sa rezolvam aceasta problema„, a spus Turcanu.

Presedintele CJ a spus ca va aloca bani in vederea achizitionarii a inca patru ATV-uri cu senile, pe linga cel pentru care s-au dat deja bani Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani.

Am dat bani pentru un ATV cu senile si mai aloc inca patru miliarde lei vechi pentru inca patru sa avem in toate bazele„, a adaugat presedintele CJ.

Iarna acesta contractul de deszapezire a fost castigat de firmele Tehnic Asist şi Transporturi Auto.

2 thoughts on “Presedintele CJ: Nu mai putem lucra cu utilaje de 50 ani la deszapezire. Vor fi conditii mai dure la atribuirea contractului!

  1. Ce-i mai place omului ăsta să vorbească prostii… În primul rând utilajele alea de 50 de ani sunt de la Drumurile Naționale, adică aparțin C.N.A.D.N.R. Ce treabă are el cu drumurile naționale? De ce nu spune că utilajele de la Drumurile Județene nu au făcut față și au apelat la cele de la Drumurile Naționale pentru a-i ajuta? În al doilea rând, după cum am spus, aceste utilaje aparțin C.N.A.D.N.R.-ului și nu firmei care a câștigat licitația pentru deszăpezirea drumurilor. Contractul pentru drumurile naționale este încheiat la București, unde el n-are nicio treabă. Data viitoare ar trebui să contracteze cu niște firme serioase aici, la nivel local și să își petreacă mai mult timp făcând ceva util decât să dea declarații de-astea demagogice prin presă. Dumnealui era mort dacă nu erau utilajele astea de 50 de ani…În al treilea rând, dacă îmi amintesc eu bine, au apărut niște declarații prin presă, prin luna octombrie, în care promitea utilaje de nu știu câte milioane de euro pentru drumurile județene. A cam uitat…deja ne obișnuim cu lipsurile de memorie ale domniei sale….

  2. Achizitia unor utilaje performante sint absolut necesare.Am auzit ca o importanta tara europeana importa autofreze fabricate la Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *