Poliţiştii de frontieră alături de copiii cu sindrom Down

masina politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au fost alături de copiii cu sindrom Down, pe 21 martie, de ziua mondială a Sindromului Down. Pentru a le face o bucurie copiilor, poliţiştii de frontieră le-au dus acestora cadouri şi au primit în schimb un moment artistic deosebit.

De ziua mondială a Sindromului Down, poliţiştii de frontieră botoşăneni, s-au deplasat la sediul Asociaţiei “Ne trebuie speranţă” din Botoşani pentru a le face o surpriză, de ziua lor, copiilor diagnosticaţi cu această afecţiune.

Cu sprijinul financiar al Corpului Naţional al Poliţiştilor Botoşani şi Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial Botoşani, poliţiştii de frontieră au ajuns la copii încărcaţi de cadouri.

Ziua de 21 martie este ziua în care ne gândim o dată în plus la persoanele cu sindrom Down, la dificultăţile, dar şi la reuşitele pe care acestea le au, motiv pentru poliţiştii de frontieră botoşăneni să le facă acestor copii mici bucurii.

Prin vizita lor şi prin darurile oferite, poliţiştii de frontieră au adus un zâmbet în sufletele copiilor, care le-au mulţumit printr-un moment artistic deosebit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *