Tinerii din PSD au marcat Ora Pământului

earth hour TSD BotosaniTinerii social-democrati s-au alaturat in seara de 23.03.2013 campaniei Earth Hour organizată de WWF – România, una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii. 

Acestia s-au adunat in numar mare in fata primariei  cu zeci de candele aprinse pe perioada întreruperii iluminatului stradal si a institutiilor publice, ca semn al conştientizării problemei schimbărilor climatice.

Este un gest simbolic care arata ca ne pasa. Si am dorit sa ne alaturam municipalitatii care a sustinut si promovat acest proiect. Tinerii TSD incurajeaza pe toti prietenii naturii sa duca traditia mai departe si an de an sa stinga luminile cel putin o ora si mai ales sa-si ia angajamentul de a-si schimba stilul de viata si astfel sa reduca impactul negativ asupra mediului, deci a incalzirii globale„, afirmă presedintele TSD din municipiul Botosani, Dara Lăzăruc. 
                                               

One thought on “Tinerii din PSD au marcat Ora Pământului

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu se pot abtine sa nu politizeze tot; pe vremea lui Flutur niciun partid politica nu s-a lansat cu astfel de idei. Chiar nu puteau sta linistiti sa nu politizeze? Dar deh, au pus mana pe putere, iau tot! Ecologistii de la WWF au vazut asta? Au vazut cum se politizeaza in Botosani actiunea lor pe care o considera apolitica??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *