Dolineaschi: PSD este principala forţă politică din judeţ. Liberalilor le e frică de noi

Andrei Dolineaschi la microfonLiderul social-democrat din Botoşani, Andrei Dolineaschi, le-a transmis, sâmbătă, membrilor de partid din PSD că partidul pe care îl conduce este cea mai puternică formaţiune politică din judeţ, iar liberalilor le este frică de PSD. Prezent la Adunarea generală a organizaţiei muncipale a PSD, Dolineaschi a spus că lupta dintre PNL şi PSD la nivel de Botoşani este determinată de faptul că PNL-iştilor „le e frică”. 

Ne punem problema care este principala forţă politică a judeţului Botoşani? Trebuie să o spun eu? Este PSD. Dacă vreţi să le arătăm cine este cel mai important partid din judeţ, ne aşteaptă europarlamentarele. Şi atunci le arătăm noi cine suntem”, a spus Dolineaschi.

El a mai spus că principalul aliat al PSD nu este PNL, ci populaţia Botoşaniului, iar ţinta PSD este de a păstra această alianţă.

4 thoughts on “Dolineaschi: PSD este principala forţă politică din judeţ. Liberalilor le e frică de noi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Rusine Dolineaschi!Eu am votat USL pentru ca am crezut in proiectul vostru!N-a trecut nici un an si tu si Turcanu vorbiti de partidele voastre,in loc sa faceti front comun si sa salvati tara din prapastia in care se indreapta.Ati pus in deconcentrate niste sefi de doi bani,care doar asculta la comenzi politice.Se vede asta de la o posta.Zi de zi aveti de platit polite intre voi ,va criticati liberalii cu pesedistii .SUNTETI MAI RAI CA PEDELISTII!Aia macar mai aplecau urechea din cand in cand la oameni,voi va ganditi unde sa mai puneti un director ,inspector…sa va consolidati mosiile

  2. Domnule Dolineaschi, iata un mod inadecvat de a face politica. Pina mai ieri il acuzai pe Turcanu ca ,,pune umarul” la crearea unor frictiuni in interiorul USL Botosani. Astazi constat ca folosesti aceleasi metode. Este normal sa primesti o replica imediata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *