Consilierul judeţean Vâzdoagă nu este de acord ca asociaţiile să încaseze consumul de apă

Gheorghe Vazdoaga
Gheorghe Vazdoaga

Consilierul Judeţean, Gheorghe Vâzdogă, se opune demersului de preluare a încasării consumului de apă de asociaţiile de proprietari. El consideră că această idee trebuie analizată cu mare atenţie, pentru că nu este viabilă.

Preşedinţii de asociaţii care au fost chestionaţi pe această temă au avut în vedere un singur lucru, şi anume faptul că la ora actuală asociaţiile de proprietari se confruntă cu o mare lipsă a lichidităţilor. Prin predarea încasărilor către Modern Calor, asociaţiile de proprietari aproape că nu mai pot interveni în cazuri de avarie, în diverse urgenţe care apar la nivelul asociaţiei, şi chiar angajaţii nu-şi pot lua salariile, întrucât încasările sunt foarte mici. Şi atunci preşedintele se gândeşte la o lichiditate mai mare, pe vremea când se încasa debitele de la Termica şi Modern Calor, din banii aceştia se făceau reparaţii şi se luau salarii„, a spus Vâzdoagă.

El atrage atenţia că reprezentanţii asociaţiilor de proprietari nu pot intra în fiecare apartament pentru a citi contorul şi, mai spune Vâzdoagă, aplicarea unei asemenea modalităţi de încasare ar duce la scăderea încasărilor pe care le realizează Nova Apaserv.

One thought on “Consilierul judeţean Vâzdoagă nu este de acord ca asociaţiile să încaseze consumul de apă

  1. Termica,nova apa doresc ca as.de propietari sa le faca servicii gratis.Daca Eon a fost in stare sa rezolve problema sa rezolve si cei doi.Nu asteptati sa va faca serviciile asociatiile si voi sa incasati castigurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *