Efectele ninsorii: camioane blocate şi un copac rupt în zona Baisa

ninsoareDouă camioane care nu aveau cauciucuri de iarnă au blocat circulaţia parţial pe  drumul dinspre Suceava spre Dorohoi, în zona pădurii Gorovei, respectiv în zona Baisa. De asemenea, un copac a cedat, vineri după amiază, sub greutatea zăpezii şi a căzut pe carosabil, în zona Baisa.

Am trimis o echipă la faţa locului pentru a degaja copacul rupt de pe carosabil. Avem probleme şi cu două TIR-uri, pe care le-am însoţit şi au fost trase în parcare. Au derapat, din cauză că nu aveau cauciucuri de iarnă„, a declarat Viorel Zacreţchi, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani. 

Pe drumurile naţionale se acţionează cu 12 utilaje, până la această dată fiind împrăştiate 28 de tone de material antiderapant.

2 thoughts on “Efectele ninsorii: camioane blocate şi un copac rupt în zona Baisa

  1. D-le proaspat director, in ultima decada a lui martie e destul de normal sa ai cauciucuri de vara, dar e anormal ca „drumurile judetene” sa nu poata arunca niste nisip si sare , chiar si in iulie; daca nu puteti realiza acest deziderat , adaugand prezenta gropilor – ne putem lipsi de „balastul” institutiei ce o conduceti.

  2. am comentat , fiind in cauza – nevoit sa abandonez masina (pe langa alte 5 masini) intre Oraseni Vale si Oraseni Deal – unde au fost 2 lame si zero grame nisip sau sare, in conditiile in care drumul era acoperit de polei nu zapada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *