Primarul Portariuc instituie premiul „Poliţistul anului” din municipiul Botoşani

portariuc la ziua politieiPrimarul Ovidiu Portariuc va institui un premiu special, începând cu acest an, pentru „Poliţistul anului” din municipiul Botoşani. Anunţul a fost făcut de edilul municipiului Botoşani, vineri, cu prilejul marcării Zilei Poliţiei Române, la care au participat peste 200 de poliţişti botoşăneni. El spune că criteriile de selecţie le va stabili cu şefii Poliţiei municipale, iar la acordarea premiului se va avea în vedere acţiunile stradale ale poliţiştilor şi intervenţiile directe care au avut la bază fapte deosebite.

Premiul va fi acordat în cadrul unui parteneriat între Primărie şi Poliţie, prin care se doreşte realizarea de front comun în prevenirea şi combaterea infracţionalităţii organizate, respectiv prevenirea şi combaterea consumului de etnobotanice si stupefiante de către elevi şi adolescenţi.

ziua politiei botosaniÎmi doresc să-i promovez pe cei buni, să-i sprijin, să-i aduc în atenţia publică, pentru a fi cunoscuţi şi apreciaţi aşa cum se cuvine. E timpul să ne căutăm eroii, pe care sunt sigur că-i avem aici, în Botoşani. Avem nevoie de modele pentru comunitatea noastră şi avem nevoie de exemple prin care să arătăm că faptele bune şi performanţa sunt apreciate în societatea noastră„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *