Vezi cat va fi coplata la Spitalul Judetean!

Gina Puflea. sefa Comisiei de sanatate din PNL Botosani
Gina Puflea. sefa Comisiei de sanatate din PNL Botosani

Consiliul de administratie al Spitalului Judetean va stabili in cel mai scurt timp taxa de externare, respectiv coplata, pe care bolnavii o vor plati de la 1 aprilie. Gina Puflea, directorul medical al Spitalului Judetean, a declarat ca momentan nu s-a stabilit coplata la spital, insa cel mai sigur va fi de 10 lei. Deocamdata nu se stie unde vor merge banii colectati din coplata.

Coplata nu se aplica la copii pina la 18 ani, femeile gravid,e, pacientii cronici prinsi in programele natuonale si cei cu pensia sub 700 lei.

Este o suma mica. Daca pacientul necesita un cost ridicat pentru spitalizare, atunci 10 lei este o suma infima. Daca este un caz dificil si nu sunt asigurati, nu au de unde sa plateasca, bineinteles ca vor fi tratati fara plata. Vom incerca sa tinem sub control acest fenomen„, a spus Gina Puflea. .

2 thoughts on “Vezi cat va fi coplata la Spitalul Judetean!

  1. mama…..inseamna ca prin aceasta coplata nu mai cer doctorii spaga…iar asistentele o sa ridice pretul de la 10 la 20 lei privirea….50 lei o vorba de alinare a suferintei…etc…sa o vad si pe asta…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Medicii sunt la fel …. tu ce crezi…vorbesc fffffff urat ,ti se adreseaza ffffff urat cand mergi la cabinet si nu ai intins inca banul….urat din partea lor …si unde mai pui ca au facut o facultate , au pretentii ca sunt invatati si au mai fost si pe acasa …..sapte ani …dar au uitat de cei sapte ani …ei vorbesc urat cu colegii, personalul sanitar cei care ii slujesc dar cu pacientii ………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *