Ana Manuela Zarug a revenit în PSD

Ana Manuela Zarug
Ana Manuela Zarug

Managerul societăţii de confecţii Serconf, Ana Manuela Zarug, a revenit, joi, în Partidul Social Democrat, a declarat, pentru BotosaniNews, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc. Potrivit acestuia, Zarug va fi prezentată oficial în faţa organizaţiei, la Adunarea Generală de sâmbătă.

Astăzi a semnat adeziunea, iar sâmbătă este invitată la Adunarea generală a organizaţiei municipale„, a spus Portariuc.

Primarul susţine că are încredere în Zarug, pentrru că este un om cu experienţă, care a creat mii de locuri de muncă în Botoşani.

Ana Manuela Zarug a plecat din PSD în 2009, imediat după excluderea lui Constantin Conţac. Ea a fost, pentru scurt timp, şi membru al UNPR, iar apoi a devenit membru PDL, obţinând, în 2012, un mandat de consilier local, la care a renunţat între timp.

6 thoughts on “Ana Manuela Zarug a revenit în PSD

  1. Oameni fara caracter, fara principii…toata viata gonesc dupa functii..Astia chiar nu obosesc niciodata? Din cei apropiati…nu e nimeni care sa-i traga de maneca si sa le spuna ca sunt penibili? Are o varsta..sa-si gaseasca alte preocupari..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Directorul general al Serconf, Ana Manuela Zarug, a devenit membru al UNPR. Ea a participat, sambata, la Conferinta Judeteana a acestei formatiuni politice, fiind prezentata de presedintele Gabriel Oprea drept vicepresedinte, scrie botosaninews.ro

    Ana Manuela Zarug a fost, pina acum noua luni, vicepresedinte PSD, insa a intrat in UNPR.

    „Am divortat fara regrete, pe motivul nerespectarii principiilor. Mi-am jurat ca nu mai fac politica, dar totusi am considerat ca mai am un cuvint de spus”, a afirmat Zarug, care spune ca tot timpul a fost „foarte apropiata de oameni”

    Manuela Zarug ocupa functia de prim-vicepresedinte in cadrul organizatiei judetene a UNPR Botosani si in urma cu doua saptamani a informat conducerea partidului ca renunta la functia detinuta, precum si la calitatea de membru UNPR.

    Deocamdata nu a fost numit un inlocuitor al acesteia, insa cel mai probabil se va stabili un nou prim-vicepresedinte in cadrul Consiliului Judetean al UNPR Botosani, ce ar urma sa aiba loc la jumatatea lunii decembrie.

    „Doamna Zarug a anuntat ca renunta la functie, insa nu stiu care sunt motivele care au determinat-o sa ia o asemenea decizie”, a spus Ioan Domonco, prim-vicepresedinte UNPR Botosani.

    Manuela Zarug a fost aleasa in structura de conducere a UNPR Botosani cu ocazia alegerilor care au avut loc in decembrie 2010. Ea a devenit prim-vicepresdinte odata cu venirea la conducerea partidului a senatorului Liviu Campanu, in septembrie 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *