A vrut să aducă în ţară 500 de litri de motorină

Vama Radauti Prut
Construcţia unei vămi moderne la Rădăuţi Prut se lasă aşteptată,

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 500 litri motorină într-un rezervor suplimentar confecţionat artizanal la un autocar. 

Miercuri seară, în jurul orei 19.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Ghenadie S. în vârstă de 32 de ani, cu cetăţenie română şi R. Moldova, care conducea un autocar marca MAN, care circula pe relaţia Chişinău – Republica Cehă.

Având la bază valorificarea unei informaţii aflate în lucru poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autocarului.

În urma efectuării controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit un rezervor suplimentar confecţionat artizanal în care erau 500 litri motorină.

Autoritatea vamală a luat măsura reţinerii întregii cantităţi de motorină în vederea confiscării şi l-a sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei.

One thought on “A vrut să aducă în ţară 500 de litri de motorină

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    chiar nu inteleg de ce s-a facut treaba asta.doar nu a fost furata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *