Lovitură puternică a HSR. Zeci de maşini blocate pe centura municipiului

masini blocate botosaniZeci de maşini au fost blocate, joi dimineaţă, pe centura municipiului Botoşani. Lucrătorii de la Hi Speed Recovery şi cei de Poliţia Locală au pus „ghearele” pe peste 20 de maşini parcate neregulamentar pe o parte şi alta a străzii Pacea, în zona Poligonului ACR.

Acţiunea a fost demarată la cererea instructorilor auto, pe motiv că maşinile „Şcoala” nu au unde staţiona înainte sau după examenele pentru obţinerea permisului de conducere.

Cele mai multe maşini blocate sunt scoase la vânzare, iar proprietarii nu au fost de găsit în momentul în care roţile au fost blocate.

6 thoughts on “Lovitură puternică a HSR. Zeci de maşini blocate pe centura municipiului

  1. Vad ca instructorii auto au pile dar cu ei cum procedam ca sunt un mijloc de ingreunare a traficului tocmai cand este mai alomerat fiind necesar sa mergi cu vit.a II-aIII chilometrii intregi.Avem obligatia sa sustinem sc.de soferi?!

  2. am o intrebare,scolile de soferi platesc pentru locurile respective de „parcare”?apropo,ar trebui sa amenajam si statii prin oras,deoarece si in oras opresc pe unde doresc….si din cite stiam si ei au un interval orar de acces pe anumite strazi,dar bineinteles,asta nu se verifica/sanctioneaza.parca hsr-ul era „istorie”,sau a intrat in „acord” cu actualul executiv al primariei.o intrebare:de ce bonurile de la parcomate nu au serie pentru a fi inregistrate FISCAL ???

  3. Sa-i vad ca vin si blocheaza sau ridica masinile parcate neregulamentar din fata barului Tex de la interesectia Bulevardului M.Eminescu cu strada Prieteniei!
    Dar sunt masini ce nu trebuie deranjate asa ca …legea e doar pentru cei mici, pentru Mitici de Botosani nu se aplica!

  4. sa fereasca dumnezeu sa puna ceva pe roata de la masina.am avut un proces cu ei si le-am dat-o prin gura a doua oara le pun caracatita pe gat sii trimit la plimbare pe cretini dracului de n-ar mai ajunge.

  5. Pt.Viper.Atunci cand am urmat cursurile sc.de conducatori auto amatori,instructorii nu te scoteau in trafic daca indemanarea era necorespunzatoare si mai ales in orele de varf si pe strazile cu trafic intens.Daca ai sansa de a avea doua masini scoala pe B-dul Eminescu incepand de la Carfur si pana la Lic.Laurian se face o coloana de 10-15 masini care se deplaseaza cu maxim 30 Km/h.Folositi d-nilor instructori noile tehnici moderne si pologonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *