Portariuc: Nu putem face absolut nicio miscare de a incepe alte proiecte de anvergura

primar ovidiu portariucMunicipalitatea nu-si va permite sa inceapa noi proiecte de anvergura, datorita gradului mare de indatorare, a anuntat primarul Ovidiu Portariuc. El a declarat ca datoria care apăsa municipalitatea în următorii ani,  ” nu ne va permite să facem nicio mişcare”. El a mai spus ca pentru a finaliza cele doua mari proiecte, respectiv Parcul Cornisa si proiectul de termie, va trebui sa faca alte doua imprumuturi.

Nu putem face absolut nicio mişcare de a începe alte proiecte de anvergură. 700 miliarde lei cât mai sunt de rambursat, pentru că se rambursează în fiecare an 150 miliarde lei, apasă asupra posibilităţii de a accesa alte proiecte. A fost pornit un proiect extrem de ambiţios, poate cel mai mare proiect de după Revoluţie, modernizarea sistemului de termie, sursă şi reţele, un proiect în care mai avem de plătit în acest an 650 miliarde lei. Datorită întârzierii la ramabursare, suntem nevoiţi să mai facem un credit să nu blocăm proiectul la termie. 450 miliarde au fost plătiţi în ultima jumătate de an şi mai avem de dat 650 miliarde lei. Pe linga acest proiect gigant, avem si Parcul Cornisa, care pune iar municipalitatea in situatia de a se imprumuta cu aproximativ 300 miliarde lei„, a spus Portariuc.

Primarul a spus ca peste 90% din buget va merge cofinatarea proiectelor europene.

2 thoughts on “Portariuc: Nu putem face absolut nicio miscare de a incepe alte proiecte de anvergura

  1. Atunci de unde scoate-ti 900.000 lei pt.F.C.,100.000pt.handbal,100.000 pt.Volei.Sau acest lucru este un mizilic care il suportati din banii propii!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Buna ziuaa,
    Se pare ca d-l Primar a uitat ca a declarat presei locale ca agentul economic privind serviciile publice de caldura si apa calda (doar pe hartii fictive cu asa-zisi clienti care nu exista de fapt-adrese aiurea,nume si persoane scornite de angajatii care stau si clocesc la cald in birouri ticsite de ambianta )ca au fost peste zece mii de apartamente declarate ca fiind conectaate laa reteaua termica si in fapt erau DE CONECTATE .Toti banii incasati pe servicii care nu au existat de drept.CINE II RAMBURSEAZA LAA PARTILE PREJUDICIATE????
    DACA SI LICHIDATORUL DAASCALU isi permite sa ceara servicii termice in perioada insolventei….fara pic de jena,frica de lege si de Dumnezeu….este semnul clar al acordului tacit al Primarului si Consiliului local care fac bani de pe urma ingineriilor economice facute de catre liderii lor…Bravo…d-le Primar…esti omul care a venit ca sa continuie furtul acestor indivizi care se numara printre multimilionarii judetului .De unde s-au imbogatit ???? cred ca se intelege…insa nimeni nu vede si nu aude Adevarul…Pana cand Minciunile acestor vipuri vor face ocolul lumii?????-inca nu se stie…dar,presa sustine tot ceea ce afirma cu nonsalanta creaturile care cotcodacesc dar nu fa ou….-adicaa nu fac decat galagie si zarva doar de dragul imaginii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *