Mai multe cartiere din Botoşani vor rămâne, joi, fără apă

Societatea furnizoare de apă anunţă sistarea, joi, a apei în mai multe cartiere. Măsura este necesară pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a sistemului de termoficare din municipiul Botoșani. Potrivit unui comunicat al Nova Apaserv, societatea Modern Calor S.A. a solicitat oprirea temporară a furnizării apei, în data de 21 martie 2013 – între orele 8.00- 15.00, în vederea devierii branșamentelor de apă, ale scărilor de bloc din zona Punctului Termic – Octav Băncilă 2, fiind afectați utilizatorii cuprinși în perimetrul străzilor: b-dul Mihai Eminescu, Octav Onicescu, Octav Băncilă, Pietonalul Unirii.

Tot pentru această dată este programată o intervenţie, la rețeaua de apă, în zona Curcubeului, din cauza căreia vor fi afectaţi consumatorii cuprinși în careul: str. Primăverii, Octav Onicescu, Pacea, George Enescu.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani, roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere.

2 thoughts on “Mai multe cartiere din Botoşani vor rămâne, joi, fără apă

  1. Macar anuntati…dar in zona Tudor Vladimirescu se sta de dimineata fara apa si nici nu se intrevede ca ar reusi sa faca ceva…se pare ca nu prea-si dau interesul…vor spune ca sunt putini, ca s-au facut reduceri…tra-la-la…si oamenii stau fara pic de apa dar cu facturi si costuri ca la romani.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CINE PLATESTE TOATE INTRERUPERILE SI DISCONFORTUL CREAT DE LIPSA SERVICIILOR PUBLICE???
    DE INCASAT STIE SA TE TAXEZE SI PENTRU CE N-AI CONSUMAT
    ( exemplu-pausalul ilegal care este trecut la persoanele contorizate)……si NIMENI …exista…ca sa-i sustina pe acesti infractori economici care aduc bugetului local miliarde si tot nu le mai ajung Salariile nesimtite si luxul.
    Se compara angajatii ori pensionarii din sistemul serviciilor publice cu amaratii cu pensii sub patru sute de lei???? ori a celor faraa venit????
    Se compara ,edilii si umflatii care s-au balacit in apa piscinei fara sa plateasca nici un leu cu cei care nu au apa calda ,dar sunt obligati sa plateasca servicii de care nu beneficiaza de fapt si de drept???
    Unde sta dreptatea si cinstea????-doar Dumnezeu va face dreptate …acestor sacali care nu mai pot de bine ssi folosesc dictatura si hotia doaar ca sa imbogateasca pe spinarea celor saraci….
    Va rog sa scrieti adevarul si nu bla,bla,bla….ca suntem satui de cate nedreptati se fac si nu vreti sa vedeti realitatea….
    Se extinde Modern calor ca sa mai inunde si sa maai distruga apartamente si sa afirme ca ei…raspund doar pana la intrarea in bloc…in rest…e vinovata GAIA…care furnizeaza agent termic cu presiune peste limita legala si produce grave prejudicii ,fraierilor care tac si inghit baalivernele protapitilor in jilturile conducerii unor activitati faaara sa aiba habar de administratie si control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *