Două posturi de inspector şef adjunct la ITM, scoase la concurs

Leo Kohut, inspector sef adjunct al ITM
Leo Kohut, inspector sef adjunct al ITM

Ambele posturi de inspector şef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Botoşani au fost scoase la concurs. Primul examen, cel pentru funcţia de inspector şef adjunct pe probleme de protecţia muncii, va avea loc pe 15 aprilie, el fiind atribuit, în urma negocierilor, PNL.

Cel de-al doilea, cel de inspector şef adjunct pe probleme de relaţii de muncă, care va fi scos la concurs pe 19 aprilie. Acest post revine PSD. El a fost ocupat, până pe 14 ianuarie 2013, de Leo Kohut, care a fost schimbat, în urma unei cereri de trecere pe funcţie de execuţie.

„Eu am cerut trecerea pe postul de execuţie, adică pe funcţia de inspector la Corpul de control, pe care am ocupat-o şi înainte”, a afirma Kohut.

2 thoughts on “Două posturi de inspector şef adjunct la ITM, scoase la concurs

  1. Da ! Batie de joc a Puterii USL-iste -tot ei spuneau ca vor avea in vedere ca sefii de institutii care sunt compententi si au rezultate, nu vor fi schimbati din functie , mai ales acolo unde acei sefi vin din Sistem .
    Rusine !!!!!!!!!!! Cum are fi Ca un AUTOBUZ care este condus de o persoana cu experienta si Permis de conducere –-sa fie condus de un
    C––––––n .

  2. Nu inteleg eu sau sunt idioate formularile??? Cum adica au fost atribuite???? Pai nu au fost scoase la concurs? Asta inseamna ca oricine poate candida, nu?? Cum adica a fost atribuit PNL??? Hai ca-i buna!! Adica lingaii recunosc din start ca concursurile sunt masluite???? Atunci DNA, PROCURORII CE FAC? CE PAZESC???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *