Primarul municipiului Botoşani, nemulţumit de firma care se ocupă de întreţinerea străzilor

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc se declară nemulţumit de firma care se ocupă de întreţinerea străzilor din municipiu. Edilul  reproşează firmei Conrec că lucrările  făcute până acum nu sunt de calitate. El ameninţă că dacă situaţia va continua în acest fel, municipalitatea va rezilia contractul. Primăria Botoşani a încheiat anul trecut contractul pentru reparaţii şi întreţinere străzi cu firma Conrec, contractul având o valabilitate de trei ani.

Le-am şi pus în vedere să aibă o altă atitudine. Contractul poate fi corectat, chiar reziliat. Eu îi rog ca în aceiaşi bani, şi sunt sigur că se poate ca în aceiaşi bani pe care i-am prins în acest an, să facă lucrări mult mai bune şi de calitate decât cât au făcut până acum cu bani mai mulţi. Ce făceau cu 5 milioane, pot să facă cu 4 milioane fără probleme. Trebuie un management mai strict şi o seriozitate. Dacă nu reuşesc să se încadreze în banii aceştia, va trebui să găsim o firmă mai eficient„, a spus Portariuc.

2 thoughts on “Primarul municipiului Botoşani, nemulţumit de firma care se ocupă de întreţinerea străzilor

  1. ar fi trebuit sa va dati seama mai devreme domnule primar…ca n-am vazut pana acu in vreun oras al Romaniei, peticirea gaurilor din asfalt cu lut …. un amestec de panat galben si pietre de dimensiuni mari….fereasca Dumnezeu sa iti sara de la rotile unui camion o piatra de aia in parbriz. daca te mai si nimereste, ramai teapan la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *