Zonă de sport şi agrement, cafenele şi spaţii de alimentaţie publică pe locul fostelor sere din Parcul Eminescu

Parcul Mihai Eminescu
Parcul Mihai Eminescu

Municipalitatea vrea să readucă la viaţă zona unde cu ani în urmă a existat un ştrand public. Este vorba de locul fostelor sere din Parcul „Mihai Eminescu”, unde va fi amenajată o zonă de sport şi agrement pentru copii şi adolescenţi. Primarul Ovidiu Portariuc a vorbit, miercuri, într-o conferinţă de presă, de investiţia care se va realiza în zonă, pentru care s-au alocat 500.000 lei. Astfel, vor fi amenajate două locuri de joacă, unul pentru copii cu vârste între 3 şi 12 ani, iar celălalt, un skatepark, se adresează adolescenţilor şi tinerilor de până la 25 de ani. De asemenea, în zonă vor fi montate aparate de fitness, mese de tenis de masă, teren de baschet şi mini-teren de fotbal.

Au fost discuţii şi cu agenţii privaţi din zonă care deţin terenuri intercalate între terenurile Primăriei, astfel încât să revitalizăm întreaga zonă, iar în zona de mijloc să fie amenajate terase, cafenele, cofetărie, spaţii de alimentaţie publică, la care să aibă acces cei care vin într-unul din cele două locuri. Vrem ca în aproape două luni şi jumătate, zona din parc să aibă cu totul o altă funcţionalitate şi o altă imagine„, a spus Portariuc.

One thought on “Zonă de sport şi agrement, cafenele şi spaţii de alimentaţie publică pe locul fostelor sere din Parcul Eminescu

  1. Bai Portariuc, alege, ori spatii de joaca si terenuri de sport ori cafenele si chioscuri. E plin orasul de spatii din a doua categorie.
    Poate va ganditi sa reabilitati putin si poligonul ACR, un loc unde se fac/ se pot face activitati sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *