Portariuc i-a pus gând rău lui Flutur. Vrea să-i desfiinţeze societatea

dezbatere primari Flutur- PortariucPrimarul de Botoşani, Ovidiu Portariuc, ia în calcul desfiinţarea unor societăţi ale Consiliului Local, prin fuziunea acestora. Una dintre unităţile vizate este Locativa SA, condusă de fostul primar Cătălin Flutur, care ar putea fuziona cu Urban Serv.

„Se poate face şi o comasare a unor societăţi. De ce trebuie să avem şi director economic, financiar, resurse umane, contabilitate, secretariat pe anumite societăţi, în condiţiile în care putem avea o singură societate”, a spus Portariuc.

El spune că o decizie va fi luată abia în urma unui audit financiar care va fi realizat atât la Primăria Botoşani, cât şi la societăţile din subordine.

Portariuc a dat exemplu Urban Serv, care avea 100 de angajaţi, iar acum are peste 350. De asemenea, în cazul Eltrans el a spus că a primit în ultimii ani subvenţie de cinci ori mai mare decât în 2006, ajungând de la cinci miliarde de lei vechi la 25 de miliarde de lei vechi.

13 thoughts on “Portariuc i-a pus gând rău lui Flutur. Vrea să-i desfiinţeze societatea

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da chiar altceva nu mai este de facut in orasul acela decat sa comasati societati dl primar ? In rest totul este pus la punct, orasul prospera, investitorii se bat pentru un loc in judet, atragerea de fonduri europene a acaparat orasul, rata somajului e la minim … e bine bine, e foarte bine. Probabil idele astea va vin prin celtic pub pe la 12-1 noaptea ?

    Pacat, dar un an aproape ca a trecut 🙂 …

  2. mai bn astupa gropile!!!decat sa urli cu datul afara!!cand era pdl nimeni nu pleca acasa!! se ocupa si de oras si de oamenii care erau angajati …ramaneau angajati…….primaru atat stie dta afara…ca oarasu ramane in aer….rusineeeeeeeeeeeee sa va fie,,,,,nic nu stiii nic nu esti instare…..esti un…..,,,,,……,,,nu stiu ce ca primar nu esti…asa atitudine!!!dai afara!!!voturi la anu …numai ai!!!

    1. Marea realizare a PSD, datul afara din serviciu, poporul trebuie sa le ceara socoteala judecand astfel: ati preluat tara de aici, cu atatea locuri de munca. Nu aveti voie sa dati pe nimeni afara, daca este dat un om afara din serviciu de la stat, sa plece si primarul, sa fie dat afara si un parlamentar sau un membru din guvern. Pentru asemenea declaratii trebuie dat in judecata orice iresponsabil. NU SE MAI POATE SA-SI FACA DE CAP TOTI ASA ZISII CONDUCATORI, CE CONDUC EI ? De creat locuri de munca nu se pricep, sa vina altii si altii pana vor porni economia. Cei din ultimii 24 de ani n-au dovedit decat ca stiu sa fure si sa faca totul numai si numai pentru ei.

  3. Marea realizare a PSD, datul afara din serviciu, poporul trebuie sa le ceara socoteala judecand astfel: ati preluat tara de aici, cu atatea locuri de munca. Nu aveti voie sa dati pe nimeni afara, daca este dat un om afara din serviciu de la stat, sa plece si primarul, sa fie dat afara si un parlamentar sau un membru din guvern. Pentru asemenea declaratii trebuie dat in judecata orice iresponsabil. NU SE MAI POATE SA-SI FACA DE CAP TOTI ASA ZISII CONDUCATORI, CE CONDUC EI ? De creat locuri de munca nu se pricep, sa vina altii si altii pana vor porni economia. Cei din ultimii 24 de ani n-au dovedit decat ca stiu sa fure si sa faca totul numai si numai pentru ei.

    1. are dreptate pensionarul daca primarul are ceva cu flutur sa-si rezolve problemele ca intre barbati dar nu sa vina cu declaratii de data afara si de omorat oameni.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Informatia despre Urban Serv este dezinformatie. Pentru a doua oara. Probabil si primarul este dezinformat.

  5. Domnule primar, cred ca gresiti. Din cate cunoastem, sumele alocate pentru transportul aumitor categorii de persoane sunt aprobate de catre Dumneavoastra : Consiliul Local. Eltrans nu face altceva decat sa respecte HCL. Nu poti pune semn la rand, cand se elibereaza abonamente si sa spui: de aici nu mai eliberam deoarece nu mai avem sume alocate. Cu alte cuvinte, rezolvati singur problema conform legii. Nu mai dati vina pe altii. Daca este sa respectati legea, ar trebui sa platiti si mai mult pentru serviciile efectuate. Primaria este un client pentru Eltrans. Subventia o primesc cei care calatoresc.

  6. pai ar fi bine sa comaseze cele doua unitati, poate astfel are timp dl. flutur sa o punem de un referendum, sa se duca unde -i este locul….in locul lui pampalache de mortariuc, adica LA PRIMARIE!!!

  7. Un lucru foarte bun,se mai scapa de cei din AGA,cenzori.consiliu de administratie,ca cei cu sapa vor ramane.Prea multi directori si treaba ioc.Pai cat era fondul locativ inainte -si se ocupa o mana de oameni- si cat este acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *