Liviu Dragnea: Andrei Dolineaschi este unica soluţie pentru PSD Botoşani

andrei dolineaschi, liviu dragneaSecretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, îl susţine fără rezerve pe deputatul Andrei Dolineaschi pentru preşedinţia organizaţiei judeţene Botoşani a PSD. Dragnea, care este unul dintre cei mai influenţi lideri PSD şi membri ai Guvernului, susţine că Dolineaschi este „unica soluţie actuală pentru organizaţia PSD Botoşani”.

Este un om politic care a crescut foarte bine, a crescut sănătos, are experienţă organizatorică foarte mare. E un tânăr pe care l-am susţinut şi îl susţin în continuare. Are suficientă anvergură politică pentru a ocupa funcţia respectivă„, a declarat, în exclusivitate pentru BotosaniNews, Liviu Dragnea, care a spus că organizaţia din Botoşani a PSD este una „strategică”.

Cât îl priveşte pe primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, secretarul general al PSD îi recomandă să se ocupe, deocamdată, de organizaţia municipală.

Ovidiu Portariuc este preşedintele organizaţiei municipale a PSD şi este bine să organizeze această structură, să o facă mult mai dinamică şi mult mai eficientă decât a fost până să vină el. Ovidiu are timp suficient în perioada următoare să se gândească şi la alte responsabilităţi, dar acum e bine să gestioneze organizaţia municipală„, a adăugat Dragnea.

Dragnea spune că a purtat o discuţie cu Ovidiu Portariuc şi a cerut ca acesta să colaboreze cu Andrei Dolineaschi.

4 thoughts on “Liviu Dragnea: Andrei Dolineaschi este unica soluţie pentru PSD Botoşani

  1. DACA E UNICA SOLUTIE DOMNULE
    DRAGNEA REPARTIZATI SI BANII DE SUCEAVA -BOTOSANI SI BOTOSANI -IASI ! PENTRU CE IL NUMITI PENTRU CA EL PENTRU MINE CA ALEGATOR SI PENTRU CEILALTI 70 % NU A FACUT NIMIC DIN CE A PROMIS? ASTEPT O REACTIE NOI CEI MULTI DOMNULE DRAGNEA V-AM VOTAT PARTIDUL ? VOI CE FACETI TOT PROMISIUNI??NU E BINE DOMNULE DRAGNEA ,DOMNULE DOLINEASCHE!MAI REFLECTATI! CU STIMA!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, este unica solutie, pentru ca este ascultator, respecta dispozitiile celor de la centru chiar daca sunt in defavoarea cetatenilor care l-au votat, iar o functie in partid la nivel central ar fi fost probabil o amenintare pentru Dragnea. De ce sa aiba o functie la nivel central functie din care sa poata ajuta cu fonduri si Botosaniul? Mai bine sef local ca nu primesti nimic, poti fi schimbat oricand daca nu esti ascultator. Bine ca pentru alte judete nu exista criza, sunt fonduri, iar pentru noi „praful de pe toba”. Asa ca explicatia domnului Dragnea este foarte buna pentru el !

  3. multi, dar chiar prosti!! ati mai muscat-o odata sau chiar de 2 ori cu psd-ul, fsn-ul sua cum s-o fi numit!! acum pacat de lumea amarata de la tara, cei mai usor de prostit in campanie! ei sunt masa mare de votanti ai usl-ului!! de asta au si oameni „asa capabili” fiindca n-are cine sa-i intrebe de sanatate! doar unul ca tine, antescriitorul meu!

  4. Deocamdata ceea ce s-a propus, s-a realizat; adica sa fie trimis la lada de gunoi a politicii, p.d.l.-ul si javrele lui! Ca fiecare de a doua zi ,vroia sa traiasca foate bine, se vede din modul utopic in care gandim!… Nu se poate chiar asa!… Se schimba treburile pe parcursul mandatului acestuia si Dolineaschi este unul dintre oamenii de baza a-i judetului. Sa-i dam asadar credit. Atentie insa! Mai exista inca o javra de talie europeana ,care inca mai trage sforile in modul securistic in care a fost creat; mafiotul basescu, balaurul cu 7 capete ! Pe rand , trebuie taiate toate , dar nu cumva acestea sa creasca la cei din PSD si PNL, caci si ei au serpisorii lor! Daca nu sunt monitorizati, se maresc , pentruca ,,aluatul’ ‘ din care-s creati, nu difera prea mult .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *