Mihaela Huncă: Vom monitoriza şcolile, în special cele cu rezultate slabe la simulări

Mihaela Hunca
Mihaela Hunca

Emoţii din nou pentru elevii de clasa VIII-a. Aceştia vor susţine, miercuri, 20 martie, simularea testării naţionale la matematică. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că şcolile au autonomie şi vor decide după caz dacă notele elevilor vor fi trecute sau nu în catalog.

Vom avea în atenţie rezultatele şi vom monitoriza unităţile de învăţământ, în special cele cu rezultate slabe. Nu putem să ascundem că persistă aceeaşi tendinţă la anumite unităţi, de indiferenţă din partea elevilor faţă de aceste examene„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

2 thoughts on “Mihaela Huncă: Vom monitoriza şcolile, în special cele cu rezultate slabe la simulări

  1. Faptul ca LPS, unde doamna e titular si husband director e codas la rezultate inseamna ca doar elevii nu sunt preocupati, asa-i doamna? De profesori nimic, de cei de mate, ca matale, niciun cuvant?

  2. Ce-ar fi sa mai desfiintati unitati de invatamant unde promovabilitatea este ZERO? Totusi in acele scoli se platesc profesori, fochisti, femei de serviciu, caldura, apa, energie, etc. etc. Elevii care nu vor sa invete, n-au decat sa se mute la scoli private, unde se vor duce si profesorii, daca-i primeste cineva!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *