Consilierul PSD Mihai Tincu cere demisia lui Ghiorghiţă din Consiliul Local

Consilierul PSD Mihai Tincu a cerut, marţi, demisia democrat liberalului Florin Ghiorghiţă din Consiliul Local, pe fondul anchetei penale declanşate în cazul său, ca urmare a unui consum fraudulos de apă la locuinţa acestuia. Tincu este de părere că acest scandal afectează imaginea şi autoritatea Consiliului Local.

În urma unor declaraţii ale preşedintelui CJ a reieşit că locuinţa în care stă domnul Ghiorghiţă este alimentată cu apă fără a avea documente legale cu Nova Apaserv. Cei de acolo au declarat că nu-i plătită şi nu există niciun document legal şi tot ce s-a consumat până acum este consum fraudulos. Am văzut şi că după cele scrise în presă s-a autosesizat şi Parchetul. Nu face bine Consiliului Local şi unui membru al Consiliului Local ca această suspiciune să planeze asupra lui. Părerea mea este că ar trebui ca domnul Ghiorghiţă să facă un pas înapoi”, a afirmat Tincu.

Consilierul social democrat îi recomandă, de asemenea, liderului PDL, Cătălin Flutur, să analizeze în interiorul partidului situaţia fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă.

3 thoughts on “Consilierul PSD Mihai Tincu cere demisia lui Ghiorghiţă din Consiliul Local

  1. DOMNULE TINCU .EJECTATI TOATE LICHELE CARE AU CALCAT PE CAP BATRANII AU FURAT DIN PENSIILE BABELOR DE 90 ANI , IAR ACUM PLANG SA FIE IERTATI ,UMBLA CU GENTI DE 10000 DE EURO . PENSIA UNEI BABE PE O MIE DE ANI ! RUSINE OTREAPA BLONDA!

  2. comunistii vor sa inlature pe oricine are putere sa faca opozitie!!!!!!!!nu ca as fi de acord cu gheorghita, dar este singurul, poate si iavorenciuc care-i mai intreaba de sanatate pe comunistii din consiliul local!! asa se intampla si prin 54, cand cei ce nu erau comunisti, erau ponegriti, bagati in puscarii pentru nimic, si comunistii au luat tot! dl consilier tincu, de ce nu cereti intreaga asa zisa lista a lui turcanu, se vehicula faptul ca si ceva societati comerciale au fost prinse cu nereguli, controlati toate vilele din oras, confruntati consumul de apa de la o casa mica si o vila….o sa va mire faptul ca au acelasi consum!!! toti smecherii ca tine, marele om de afaceri, ati umblat numnai dupa furaciuni!!!

  3. Oare pizzeriile trebuiesc neaparat dotate cu apometre sau contoare electrice? Nu se pot racorda direct la stalp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *