Încă şase primării verificate de prefect

prefectul Costica MacaletiPrefectul Costică Macaleţi şi-a început săptămâna printr-un tur de forţă vizitând într-o singură zi şase primării din judeţ. Edilii şefi din Vârfu Câmpului, Cândeşti, Mihăileni, Dersca, Lozna şi Şendriceni  au stat de vorbă luni cu reprezentantul Guvernului în teritoriu prezentând problemele cu care se confruntă.

„Mi s-a relatat problema unor ajutoare pentru încălzire imputate de Curtea de Conturi dar şi nevoia primăriilor de a face cât mai repede angajări pe posturile unice. Voi face demersuri pentru clarificarea anumitor situaţii şi pentru urgentarea procedurilor de angajare.”, a declarat prefectul Costică Macaleţi.

 Vizitele de luni nu reprezintă un eveniment, prefectul Macaleţi deplasându-se frecvent în teritoriu pentru a lua pulsul activităţii din posturile de poliţie, primării sau dispecerate ale instituţiilor ce trebuie să intervină în diverse situaţii. De altfel, încă de la preluarea mandatului prefectul a declarat că intenţionează să fie cât mai aproape de realităţile judeţului.

sursa: comunicat Instituţia Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *