PNL şi-a stabilit candidaţii la alegerile din 2016. Vezi numele lor!

sedinta BPJ PNLCu mai mult de trei ani înainte de alegerile locale din 2016, PNL şi-a stabilit candidaţii pentru funcţiile de primar în municipiile Botoşani şi Dorohoi, dar şi în oraşele Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni şi Ştefăneşti. Biroul permanent Judeţean al PNL a decis, vineri, că actualul viceprimar Viorel Iliuţă va fi candidatul PNL la Primăria Botoşani, iar viceprimarul Dorohoiului, Constantin Bursuc, va candida în 2016 pentru funcţia de primar.

La Bucecea, candidatul liberal va fi consilierul judeţean şi omul de afaceri Bogdan Dăscălescu, la Darabani Liviu Hrimiuc, iar la Flămânzi actualul primar Dan Oloieru.

Pentru Primăria Săveni, PNL va miza tot pe actualul primar, Relu Târzioru, în timp ce la Ştefăneşti candidat va fi viceprimarul Florin Buţura.

Tot vineri, liberalii au stabilit că Florin Ţurcanu va candida şi în 2016 pentru un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

5 thoughts on “PNL şi-a stabilit candidaţii la alegerile din 2016. Vezi numele lor!

  1. Sar putea si sigur asta se va intimpla daca Dl TURCANU continuie cu dictatura asta ….MEDIOCRA …..sa aiba la alegerile din 2016 Gustul placut pr care l-au avut si Taranistii , PDL-istii
    Cred ca este cazul la lase Conflictetele de interese -Gen Brutaria Poienita , Abatorul , daca vrea sa aiba succes in continuare .
    Sa se implice in bunastarea Materiala , Financiara a Cetateanului .

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, da ! Dupa cum au inceput lucru pentru judetul asta si mai ales cu ce oameni….. am putea spune ca : ‘VRABIA MALAI VISEAZA’

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ABSOLUT MIRIFIC!!!…TURCANU DIN NOU PRESEDINTE..HA HA..POATE IL INTREABA SI PE EL CINEVA DE CE PROASPATA SOTIE ESTE DUSA LA BUCURESTI DE TUAREG-UL INSTITUTIEI..A…PLATIT DE NOI , CETATENII.?
    Evident ca probabil dna isi va deconta si banii de transport..ca doar e deputat..si tot timpul niste bani in plus nu strica..
    In rest numai de bine…si sa nu uitam Turcanu Presedinte !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *