Conducerea Spitalului Judeţean vrea să apeleze la sponsori pentru a dota rezervele unităţii

hol spitalul judeteanSpitalul Judeţean va apela şi la sponsori pentru a dota noile rezerve din unitate, astfel încât bolnavii să beneficieze de un confort sporit. Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că imediat după finalizarea lucrărilor de reabilitare a spitalului se va stabili şi un cost pentru aceste rezerve. La această dată, pentru o rezervă se plăteşte 15 lei pe zi, însă tariful va fi majorat.

Vom face o evaluare a costului funcţie de confortul care o să fie creat. Noi de gândim să găsim nişte sponsori şi să doteze aceste rezerve. Să aibă un televizor, un frigider, să le dăm o altă nuanţă. Rezervele sunt căutate de cei care vor intimitate. Chiar am avut şi intervenţii pentru a da astfel de rezerve. Omul vine şi se planifică când rezerva este goală„, a spus Damian.

Rezervele vor fi de unu şi două paturi.

One thought on “Conducerea Spitalului Judeţean vrea să apeleze la sponsori pentru a dota rezervele unităţii

  1. Somatie publica pentru Gheorghe Damian,
    In ultimele luni, achizitionarea cu medicamente si alte materiale sanitare s-a realizat prin Terminalul Botosani al Bursei de Marfuri Bucuresti , in sistem electronic, reusindu-se ca pentru aceeasi cantitate achizitionata sa se inregistreze o economie de 4 miliarde lei vechi.In uiltima luna, maestrul Damian a renuntat la acest sistem, recurgind la practicile vechi, mult mai paguboase.
    Il somam public pe managerul Spitalului Judetean, dar si pe presedintele Turcanu sa ne spuna care au fost motivele ( sau interesele)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *