Ada Macovei: Femeile care au fost promovate au suferit din această cauză foarte mult. Au fost denigrate

Ada Macovei, inspector general al ISJ 1
Ada Macovei

Fostul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, şi-a arătat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea. Ea i-a spus Elenei Udrea că moţiunea sa se distinge de a celorlaţi şi că tot ceea ce a făcut până acum o recomandă pentru a prelua şefia partidului. Ada Macovei a reproşat faptul până acum în PDL foarte puţine femei au fost promovate cu adevărat.

Un  partid care a avut momente de glorie, va mai avea, dar care în momentul acesta a fost condus, din punctul meu de vedere, spre declin. Până acum, foarte puţine femei au fost promovate cu adevărat, iar cele care au fost promovate au suferit din cauza aceasta foarte mult, şi suferă în continuare. Au fost denigrate, calomniate, nimic din ce au făcut bun nu a trecut pur şi simplu, ci a fost criticat, minimalizat şi cred că ideile pe care le aveţi pentru femei şi pentru tineri trebuie puse în valoare şi transpuse în practică acum, nu peste zece ani„, a spus Ada Macovei, care este şi vicepreşedinte a PDL Botoşani.

2 thoughts on “Ada Macovei: Femeile care au fost promovate au suferit din această cauză foarte mult. Au fost denigrate

  1. Incepeti sa scoateti capul viperelor !rusine ,ati luat pensiile batranilor ,ai taiat salariile si ai calvat in picioare profesorii ! Rusine sa va fie!

  2. Mai bine spune ce cautai asta vara, cu obuha, la PSD la porti. Cand vi s-au inchis portile in nas. In curand vei pati acelasi lucru si la PDL si atunci…Vei incepe de unde ai plecat, secretara. Mare cariera in invatamant ai mai avut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *